Nieuws

Woensdag 30 maart gaat buitenseizoen van start

26 maart 2022

Er is door een kleine groep vrijwilligers hard gewerkt om de banen op tijd gereed te krijgen en ze hebben echt ontzettend hard gewerkt. Zo is er flink gekapt om ruimte te creëren en krijgen we nieuwe hekken rondom de baan, waar de oude stuk waren. Hierdoor krijgen we ook een mooie entree op baan 2.

Geweldig nieuws is dat de nieuwe ledlampen op de banen geplaatst zijn. Een huzarenstukje, want hiervoor zijn de palen zelfs verplaatst! De ledlampen, die allemaal tegelijk aangezet kunnen worden, leveren niet alleen beter licht op de baan, het is ook een stuk duurzamer.  
De lijnen zijn vorige week gelegd en aanstaande maandag worden de netten opgehangen. Vanaf aanstaande woensdag kan er dan weer buiten gespeeld worden. Je kunt steeds een week vantevoren een baan reserveren in de Clubapp, net zoals vorig jaar. De Clubapp wordt a.s. zondagavond om 20.00 uur geopend en in de Clubapp vind je ook veel nieuws vanuit de club.

Voor het reserveren gelden een paar regels, zodat iedereen zoveel mogelijk kan spelen:

  • Tijdens spitsuren (ma t/m wo, van 19.00 – 21.00) uur kan je max. 2 maal reserveren
  • Tijdens spitsuren graag dubbelen