Nieuws

Effecten nieuwe Corona-maatregelen

Bestuur MTV'65
30 september 2020

Beste leden, zoals iedereen weet zijn de veiligheidsmaatregelen rondom COVID-19 gisteravond aangescherpt. Gelukkig wordt het sporten zelf nog niet verboden, alle regels eromheen worden wel strenger. Dit betekent ook dat wij samen als leden van MTV’65 per direct te maken krijgen met aangescherpte regels omtrent het gebruik van onze banen, de kantine, het spelen van competitie en het volgen van trainingen.

De belangrijkste nieuwe regels op een rij:

  • Publiek is niet meer welkom
  • De kantine is gesloten. Er is geen verkoop en er kan geen gebruik gemaakt worden van het meubilair.
  • Als extra regel stelt MTV’65 dat er geen gebruik gemaakt kan worden van de douches

Uiteraard zijn de algemene ‘1.5 meter afstand’ regel en de hygiëneregels nog steeds van toepassing.

Vrij spelen en training
Vrij spelen is gewoon mogelijk. Hiervoor blijft gelden, reserveer vooraf online een baan, kom kort voor het geplande tijdstip naar de baan en verlaat het park direct na afloop. Dat geldt ook voor trainingen. Het is niet toegestaan dat spelers op het park blijven hangen, of dat ouders bij trainingen van hun kinderen komen kijken.

Competitie
Als het weer het toelaat kunnen de competitiewedstrijden doorgaan. Thuisspelende teams ontvangen de tegenstanders 10 minuten voor aanvang van de eerste wedstrijd en kunnen na de ploeguitwisseling direct de baan op. Na afloop van de laatste wedstrijd verlaat iedereen zo snel mogelijk het park. We adviseren je voor je eigen eten en drinken te zorgen. De kleedkamers en toiletten van het clubhuis zijn open. Voor jeugdteams t/m 17 jaar geldt dat jeugdcoördinatoren, wedstrijdplanners en ouders die moeten rijden naar uitwedstrijden onderdeel uit maken van het begeleidende team. Dat is toegestaan. Toeschouwers, zoals opa en oma, broertjes en zusjes zijn niet toegestaan.

Voor MTV’65 gaan dan ook  alle geplande competitiewedstrijden door. Ook FTO, heren zaterdag dubbel, zondagmix en woensdagmorgen dames dubbel gaan door, maar ook hier geldt: kom 10 minuten voor de wedstrijd en vertrek direct na je wedstrijd.

Inloopochtend
Tot dat de regels versoepelt worden zijn er geen inloopochtenden op de eerste zondag van de maand.

Vragen
Op de site van de KNLTB staat een FAQ, waarop je de meeste antwoorden op alle vragen die naar boven komen, kunt vinden. Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden, neem dan contact met ons op via info@mtv65.nl.