Nieuws

Competitie 2020 van start

Bestuur MTV'65
06 september 2020

De KNLTB heeft er dit jaar voorgekozen om de voorjaarscompetitie, die begrijpelijkerwijze vanwege coronacrisis niet door kon gaan en de najaarscompetitie 2020 te combineren en die om te dopen tot de "Competitie 2020". Er gelden natuurlijk nog steeds wat beperkende coronarichtlijnen en daarom wordt de competite anders gespeeld dan normaal. Belangrijkste verandering in de wedstrijdregels is dat er op tijd gespeeld wordt. 

Om de spreiding van spelers in avondcompetities te vereenvoudigen, worden alle avondcompetities van de KNLTB Competitie 2020 op tijd gespeeld. Dit betekent dat er per partij één uur getennist wordt en de games worden doorgeteld. Na een uur stopt de partij (en wordt de rally niet afgespeeld). De verkregen stand in games op dat moment is de eindstand van de partij. Een gelijkspel behoort dus ook tot één van de mogelijkheden. Om alle regels te bekijken klik hier...

Door de coronaregels hebben we voor elk team één tafel gereserveerd waar de teamgenoten wat kunnen drinken. De  kantine is tot anderhalf uur na de laatste wedstrijd geopend. Publiek is in principe welkom op het tennispark maar men dient anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

In totaal doen er dit keer 24 jeugd en seniorenteams teams mee in de competitie die tot oktober duurt. In de reserveringsapp zijn de uren en banen waarop de competitie wordt gespeeld geblokkeerd.

We wensen iedereen erg veel plezier en succes!