Nieuws

Regels nog steeds van kracht.

Bestuur MTV'65
31 juli 2020

We zien het door heel het land…het wordt voor een deel van de Nederlanders steeds moeilijker om zich aan de Corona-regels te houden. Ook op de club zien we steeds vaker dat er verschillend wordt omgesprongen met het veiligheidsprotocol dat we hebben moeten opstellen om de club weer “van het slot te halen”. We krijgen van verschillende leden te horen dat vooral de routing die we hebben ingesteld om het tennispark op te komen en het tennispark weer te verlaten nog wel eens vergeten wordt.

Het pad achter baan 3, 4 en 5 is erg smal. Het is hier onmogelijk om elkaar op 1,5 meter te passeren. Vandaar dat we hier één richting verkeer van hebben gemaakt. Elk lid moet het park opkomen vanaf de Potdijkkant en of je nu met de fiets, auto of lopend bent, het park weer verlaten via de uitgang bij het oefenmuurtje/ baan 1. We willen dit nogmaals benadrukken! Als je het niet voor jezelf doet, doe het dan voor de andere leden. Hou kortom rekening met elkaar.