Nieuws

Tennissen in de winter bij MTV'65

Bestuur MTV'65
15 juli 2020

Onze leden zijn de laatste maanden lekker aan het tennissen op de vijf gravelbanen. Doordat iedereen via de app de banen reserveert hebben we ook goed zicht op hoe intensief de banen op dit moment gebruikt worden. De banen zijn tot uiterlijk 1 november te bespelen. Vanaf 1 oktober start echter ook het tennisseizoen in de hal weer.

Veel leden huren dan op een vast moment in de week een baan in de tennishal. Maar er zijn ook mogelijkheden om in het winterseizoen binnen te tennissen zonder dat je een vaste baan huurt. Hieronder een klein overzicht:

  • Wintercompetities voor dames, heren en gemengd. 

Ook in het winterseizoen 2020-2021 organiseren we (hoogstwaarschijnlijk) weer een Damesdubbel-, Herendubbel- en Mix Wintercompetitie. Het zijn competities die door leden van onze club zijn opgezet. Je wordt na opgave door de organisatie ingedeeld en speelt over de hele periode van oktober/ november tot eind maart verdeeld zo’n 6 tot 8 wedstrijden afhankelijk van de hoeveelheid deelname. De damesdubbel wintercompetitie wordt gespeeld op woensdagochtenden, de herencompetitie op zaterdagmiddag en de mixcompetitie op zondag. Zoek dus snel een partner en geef je op! Je hoeft geen lid te zijn van onze vereniging om mee te doen! Het enige wat wij vragen is sportiviteit en gezelligheid. De competities worden in maart altijd afgesloten met een groot afsluitingsfeest en buffet.

  • Elke eerste zondag van de maand: Inloop

Net als de mixavonden in de zomermaanden organiseert MTV '65 in de winterperiode in de tennishal een inloopochtend/middag elke eerste zondag van de maand. De inloop-ochtend start om 11.00 en de kosten bedragen € 3.50 per persoon per keer. Je speelt elke keer een half uur, daarna waarna er gewisseld wordt. Er is iemand aanwezig die de indeling maakt. Tevens is de bar geopend. In eerste instantie gaan we door tot 14.00 uur. Bij veel deelname zullen wij dit uitbreiden naar een later tijdstip. Zorg voor hal schoenen met gladde zool.

  • DE KROON Grand Café 60+ en 40+ Kersttoernooi

In de weken rondom Kerst en Nieuwjaar organiseren we dit populaire tennistoernooi. Een toernooi waar zowel geoefende als onervaren tennisspelers aan mee kunnen doen. De inschrijfperiode start veelal in november. Wees er wel snel bij aangezien het toernooi binnen de kortste keren vol zit!! Hou dus de informatievoorziening hieromtrent in de gaten.

  • FTO (inschrijven voor winterseizoen 2020-2021 niet meer mogelijk)

Deze indoor wintercompetitie wordt georganiseerd door de FTO (Federatie Tennishallen Oost Nederland). De competitiewedstrijden worden gespeeld in ruim twintig tennishallen, die bij de FTO zijn aangesloten. Zowel bestaande als nieuwe teams zijn van harte welkom om zich in te schrijven voor deze leuke wintercompetitie in de hal. Een team moet bestaan uit minimaal 4 spelers. Deze teams kunnen zowel heren-, mix– als damesteams zijn. Klik hier voor meer informatie over de opzet van de FTO.