Nieuws

KNLTB Club app steeds meer gebruikt

17 mei 2020

De KNLTB club app in al sinds eind 2018 in gebruik door onze vereniging. Met de komst van deze app zijn wij als club beter in staat alle leden snel te bereiken met belangrijke clubinformatie. De app beschikt over de volgende functionaliteiten;

  • Clubnieuws; belangrijke nieuwsberichten zijn zichtbaar in de app; 
  • Competitie en toernooi uitslagen;
  • Simpel opgeven voor bardiensten of ander vrijwilligerswerk binnen onze club;
  • Persoonlijk profiel;
  • Clubagenda en evenementen; leden krijgen een overzicht van aankomende evenementen in een overzichtelijke clubagenda;
  • Tennismaatje zoeken; met maatjes kunnen leden binnen onze vereniging elkaar vinden en uitnodigen om te tennissen;
  • Via de app een baan reserveren.

Allemaal handige functies, maar vooral die laatste is sinds een week een hele belangrijke geworden. Om als senior-lid vrij te willen tennissen moet je de app gebruiken om een vrije baan te reserveren/ digitaal af te hangen. De KNLTB Clubapp is te downloaden in de Google Play Store of de App Store.

De app is overigens niet openbaar. Zonder bondsnummer of lidmaatschapsnummer kan de app niet geïnstalleerd worden. Wanneer je niet wilt dat je pasfoto, telefoonnummer of e-mailadres zichtbaar is voor alle andere leden, kun je zelf aanpassen welke gegevens van jou zichtbaar zijn. Hieronder kort een instructie hiervoor:

Bij het opstarten van de ClubApp wordt gevraagd om je persoonlijke gegevens (mail, telefoon) te controleren. Deze en andere gegevens zijn later ook nog in te zien en aan te passen. 

Om je persoonlijke gegevens te bekijken kies je onderin het menu voor 'Mijn profiel' en vervolgens voor 'instellingen' (icoon rechtsboven).

Je komt vervolgens in een venster waar je de zichtbaarheid van foto’s, telefoonnummers en mailadres uit of aan kunt zetten.

Mocht u problemen ondervinden met het installeren van de app, kunt u een mail sturen naar pr@mtv65.nl. We proberen u dan te assisteren met het installeren van de app.