Nieuws

Jeugdkamp MTV'65 geslaagd!

Jeugdcommissie
05 oktober 2019

Op zaterdag 28 september, eindelijk was het zover! Kamp op “de Zwemkolk” met onze eigen jeugd van MTV’65. Geen tennis, maar lekker voetballen op het veld, slingeren aan het touw, sjoelen, dammen en tafeltennissen.

Nadat we de ouders uitgezwaaid hadden, de bedden opgemaakt en we een beetje geïnstalleerd waren begonnen we met een speurtocht. Gelukkig waren er een paar stoere oudere meiden die de groepjes konden begeleiden. Eenmaal terug op de thuisbasis heeft de jeugdcommissie nog een potje gevoetbald tegen de jongens! Dit potje hebben we natuurlijk gewonnen, nipt overigens want de bal ging vaak op de lat.

De hongerige magen werden gevuld met hamburgers, worstjes, broodjes, sausjes en we hadden er ook nog een beetje groenten bij. Inmiddels was het donker geworden en werd het tijd voor het Zweeds loopspel. Rennen naar buiten met de zaklamp, letters onthouden en noteren in de eetzaal. Iedereen was reuze fanatiek en er werd flink gepuzzeld voor de zin geraden was “jeugdmtv65isoptenniskamp”. Het feest was nog niet voorbij, het kampvuur was al aangemaakt en daar moesten we nog broodjes aan een stok in bakken en marshmallows roosteren.
Sommigen waren al flink moe, maar toen de onesie catwalk werd opgestart kwamen er toch nog een paar uit bed gesneld om hier aan mee te doen. Na flink wat rondjes op de catwalk gingen de eersten toch naar bed!
De wat ouderen gingen rond half 1 naar hun slaapzaal, even hoorden we nog wat geklets maar uiteindelijk gingen alle oogjes toch toe.

Niet eerder dan 8 uur kwamen de kinderen uit hun bed. Met ons allen ontbijten, gezongen voor Sterre Smale want ze was jarig en dat moet dan wel een beetje gevierd worden. De moeder van Sterre bracht ons lekkere cakejes met mooie versiersels erop.
Opruimen, spelletjes spelen lunchen en toen was het alweer tijd om afscheid te nemen.
Ondanks de regen hebben we ons prima vermaakt.

Klik hier voor een aantal foto's van het kampweekend...We vonden het heel gezellig! De jeugdcommissie.