Nieuws

"Chocoladeletters te koop!!"

Jeugdcommissie
05 oktober 2019

U kunt ze de komende weken weer bij u aan de deur verwachten: de jeugdleden van MTV'65! De chocoladeletteractie van de Jeugdcommissie weer namelijk weer van start gegaan. De jeugdleden proberen net als de afgelopen jaren weer zoveel mogelijk chocoladeletters te verkopen, zodat we voor de jeugd van MTV ’65 extra activiteiten kunnen inplannen!

We verkopen luxe chocoladeletters in een mooie doos in de smaken: melk, puur en wit. De letter kost € 3,50 en met de opbrengst van deze actie kunnen we weer leuke activiteiten voor de jeugd van MTV ’65 inplannen. Voor diegene die het meeste verkoopt is er uiteraard een leuke prijs! Lever de totaalstrook met envelop inclusief geld in bij Jelle of Marc uiterlijk op zaterdag 2 november aanstaande.

De jeugdleden kunnen de chocoladeletters ophalen op: zaterdagochtend 23 november tussen 10.00 uur en 11.00 uur in de kantine van onze tennisvereniging. We wensen iedereen heel veel succes!!!