Nieuws

Opbouwende fase verbouwing begonnen

16 augustus 2019

De hele zomervakantie zijn de werkzaamheden aan de nieuwe kleedkamers en de keuken doorgegaan. Zowel vrijwilligers als elektriciens,  metselaars, stukadoors, tegelzetters etc. zijn druk geweest om ervoor te zorgen dat alles bij de start van het winterseizoen op 1 oktober ook echt afgerond is. Het doet goed om te melden dat we hiervoor mooi op schema zitten. De afgelopen week zijn de schilderwerkzaamheden zo goed als afgerond en is de tegelzetter ook klaar met zijn werk. Dat betekent dat maandagochtend gestart kan worden met het plaatsen van de systeemplafonds. Ook zal de nieuwe meterkast  worden geïnstalleerd.

Als allerlaatste zullen begin september de gietvloeren gestort worden waarna de we nieuwe keuken ook kunnen plaatsen.

In de afgelopen maanden hebben veel leden van onze vereniging hun handen uit de mouwen gestoken om vrijwilligerswerk te verrichten. We hebben echter de komende weken uw hulp zeker nog nodig. Niet alleen de kleedkamers en de keuken stonden op de planning, maar ook het platdak op de het clubhuis en de tribune zijn aan vervanging toe. Op maandag 26 augustus starten we namelijk met het verwijderen van de laag grint op het platte dak. Dit is echt een klus waar we veel hulp bij kunnen gebruiken. We zullen u via mails en andere media op de hoogte houden van de starttijd van deze werkzaamheden.

Al met al een flinke investering, maar zeker één die noodzakelijk was. Hou de website en de clubapp in de gaten voor het laatste nieuws over de vorderingen van deze verbouwing!