Nieuws

Financiering verbouwing rond...!! "It giet oan"

17 juni 2019

We zijn heel erg blij om jullie te kunnen melden dat de financiering t.b.v. de verbouwing van de kleedkamers, toiletgroepen, keuken, dak van het clubgebouw en de tribune bij baan 3 rond is!! Doordat de planning al een aantal weken geleden in concept is vastgesteld, kunnen we nu ook al op relatief korte termijn beginnen met de werkzaamheden.

Deze werkzaamheden hopen we in de week na het jeugdtoernooi te starten. Op maandag 8 juli a.s. dus. Aangezien alles rigoureus zal worden aangepakt zullen de kleedkamers inclusief toiletgroepen en doucheruimtes tijdelijk niet te gebruiken zijn, maar als dat zo ver is zullen we u hier uiteraard van op de hoogte brengen. Indien mogelijk zullen we voor tijdelijke toiletunits zorgen. Werkzaamheden dus die hoogstwaarschijnlijk wel voor wat overlast zullen gaan zorgen.

Vooral in de eerste week van de verbouwing, maar ook verderop in de verbouwperiode zijn er werkzaamheden gepland waarbij we graag veel vrijwilligers willen inzetten. Hoe meer werk we als vrijwilligers kunnen verrichten hoe meer we uiteindelijk besparen op de uiteindelijke kosten.

Klik hier voor een overzicht van de werkzaamheden waarvoor we (veel) vrijwilligers nodig hebben en geef je gelijk op!

Op de doordeweekse dagen starten we vanaf 18.30 uur met de werkzaamheden en gaan tot ongeveer 21.00 uur. In de weekenden bent u vanaf 9.00 uur van harte welkom om te komen helpen. Geef je dus, eventueel samen met teamgenoten of tennisvriend(inn)en, vandaag nog op voor één van de avonden waarop we het best hulp kunnen gebruiken!!

Tot slot hebben we hieronder nog even een plattegrond toegevoegd van de oude en nieuwe situatie m.b.t. de keuken/ kleedkamers van het clubgebouw. Een heel aantal van u zal dit nog niet gezien hebben.

Geef je dus snel op!!