Nieuws

Geef je op voor de damesdubbel wintercompetitie!

26 september 2018

Straks is het weer tijd om te beginnen met tennissen in de hal. Ook in het winterseizoen 2018-2019 organiseren we weer een Damesdubbel-, Herendubbel- en Mix Wintercompetitie. De indeling van de wintermixcompetitie op zondag is reeds gemaakt. In deze nieuwsbrief ziet u nog wel twee oproepen voor de dames- en de herendubbel wintercompetitie.

Het zijn competities die door leden van onze club zijn opgezet. Je wordt na opgave door de organisatie ingedeeld en speelt over de hele periode van oktober/ november tot eind maart verdeeld zo’n 6 tot 8 wedstrijden afhankelijk van de hoeveelheid deelname. Zoek dus snel een partner en geef je op! Men hoeft geen lid te zijn van onze vereniging om mee te doen! Het enige wat wij vragen is sportiviteit en gezelligheid.

De damesdubbel wintercompetitie wordt gespeeld op woensdagochtenden. Opgeven kan nog tot en met 10 oktober via deze link: https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=66575EE5-0014-4473-8250-59E477682DE3

Als u vorig jaar al heeft deelgenomen aan deze competitie, gaan wij ervan uit dat u ook dit jaar weer deelneemt, anders graag tijdig afmelden! De kosten voor de DD-wintercompetitie bedraagt € 85, - per team.

De competities worden in maart van 2018 afgesloten met een groot afsluitingsfeest en buffet. U krijgt hierover z.s.m. bericht van de organisatoren.