Nieuws

Nieuwe vrijwilligers actief!

07 september 2017

We hebben in het voorjaar een poging gedaan om vrijwilligers te vinden voor een drietal losse taken binnen de vereniging die nieuw of vacant waren. Het doet ons genoegen om te melden dat we hierin zijn geslaagd!

  • Eddy Schuurman neemt vanaf deze winter de organisatie van de winter mixcompetitie op zondag op zich. Daarnaast organiseert Jochem Hondeveld dit jaar weer de herendubbelcompetitie op zaterdagmiddag. 
  • Ellen Pullen en Karin Nieland nemen de planning van de baanhuur van onze tennishal op zich.
  • Jesper Hondeveld en Sven Holterman gaan één keer per jaar een herfst-/ winterplanning en één keer per jaar een voorjaar-/ zomerplanning van de verenigingsactiviteiten maken.
  • De PR- & Sponsorcommissie verwelkomt drie nieuwe leden. Selien Brandse, Denise Brandse en Arjan Wevers hebben toegezegd zich in te willen zetten voor deze actieve en voor de club belangrijke commissie.