Activiteiten Jeugd

GEPLANDE ACTIVITEITEN VOOR DE JEUGD

Zomerlessen 2019
Vanaf maandag 1 april zullen we starten met de zomerlessen. Medio februari zullen jullie hier meer informatie over ontvangen in een aparte nieuwsbrief.

Voorjaarscompetitie
Alle inschrijvingen voor de voorjaarscompetitie zijn verwerkt en doorgegeven aan de KNLTB. Dit jaar staat de jeugd van MTV’65 nog sterker dan andere jaren met maar liefst 2 juniorenteams, 4 groene team, een oranje en een rood team. Daarnaast heeft de senior/jeugd ook weer een competitieteam opgericht. We zijn druk met het plannen en organiseren van de voorjaarscompetitie en hopen de betreffende jeugdleden begin maart als de KNLTB de schema’s publiceert in te lichten over de speeldagen, speeltijden & speelplaatsen.

Fair play!
Graag willen we 2019 in het teken zetten van sportief gedrag op en naast de tennisbaan.
Binnen onze vereniging willen we graag dat iedereen respectvol met elkaar omgaat en bijdraagt aan een sportieve en veilige omgeving voor iedereen. Daarom wordt er vanaf dit jaar voldoende aandacht aan de fair-play regels van de tennisvereniging.

Bowlen
Ook dit jaar organiseren we weer een bowlingavond in het Witte Hoes in Rijssen.
De bowlingavond zal plaats vinden op vrijdagavond 8 maart van 19.00 uur tot 21.00 uur.
Wil je hier bij zijn, dan ontvangen we graag je aanmelding (via e-mail) voor: Maandag 25 februari aanstaande! We hopen er weer een gezellige avond van te maken met elkaar. (We vragen een kleine bijdrage van €5,- p.p.)

Zaterdag 8 juni
Op zaterdag 8 juni organiseren wij de eerste Kiki Bertens voorjaarsclinic georganiseerd door de jeugdcommissie en onder begeleiding van Jelle Stoker en Marc IJzerman. Deze middag wordt afgesloten met een demonstratiewedstrijd tussen Jelle en Marc. Zet deze datum in je agenda want we maken er weer een gezellige dag van! Meer informatie volgt!

Tenniskamp
Op zaterdag 28 en zondag 29 september organiseren wij het Zwemkolkkamp!! Naar aanleiding van jullie prachtige opbrengst namens de chocoladeletteractie kunnen we jullie dit jaar iets heel bijzonders aanbieden! Een nachtje weg op kamp naar de Zwemkolk in Markelo! Zet de datum vast in je agenda! Meer informatie volgt t.z.t.

Open Markelo Juniorentoernooi 2019
Uiteraard organiseren we dit jaar weer een nieuw Open Markelo Jeugdtoernooi!
Voor de laatste keer zullen Sven Holterman & Jesper Hondeveld namens de jeugdcommissie alles uit de kast trekken om er weer een fantastisch Open Markelo Jeugdtoernooi van te maken met jullie!
Uiteraard hopen we dat jullie daarom weer allemaal meedoen en dat we er samen een supermooie week van kunnen maken!

Het Open Markelo Jeugdtoernooi is dit jaar van maandag 1 t/m zondag 7 juli 2019!
Vanaf medio februari kun je je weer opgeven via www.mijnknltb.toernooi.nl
Naast de bestaande categorieën kun je je dit jaar ook opgeven voor de Gemengd Dubbel in de categorieën 11t/m14 & 11t/m17. Hoofdsponsor: Tennisdirect!

Voor vragen kunnen jullie altijd bij ons terecht via: jeugd@mtv65.nl