Helpende handen verbouwing

Beste (ouders van) leden van M.T.V. ’65,

We zijn heel erg blij om jullie te kunnen melden dat de financiering t.b.v. de verbouwing van de kleedkamers, toiletgroepen, keuken, dak van het clubgebouw en de tribune bij baan 3 (zo goed als) rond is. Doordat de planning al een aantal weken geleden in concept is vastgesteld, kunnen we ook al op relatief korte termijn beginnen met de werkzaamheden. Deze werkzaamheden hopen we in de week na het jeugdtoernooi te starten. Op maandag 8 juli a.s. dus.

Vooral in de eerste week van de verbouwing zijn er werkzaamheden gepland waarbij we graag veel vrijwilligers willen inzetten. Hoe meer werk we als vrijwilligers kunnen verrichten hoe meer we uiteindelijk besparen op de uiteindelijke kosten. 

Op de doordeweekse dagen starten we vanaf 18.30 uur met de werkzaamheden en gaan tot ongeveer 21.00 uur. In de weekenden bent u vanaf 9.00 uur van harte welkom om te komen helpen. 

Geef je dus, eventueel samen met teamgenoten of tennisvriend(inn)en, vandaag nog op voor één van de avonden waarop we het best hulp kunnen gebruiken!!

Velden met een * zijn verplicht.

Klusavonden