Baanhuur tennishal

De tennishal en onze geheel vernieuwde kantine bieden tennisliefhebbers een warm, droog en gezellig onderkomen. In de winterperiode is het voor zowel leden als niet-leden van MTV '65 mogelijk een baan te huren in de tennishal. De banen worden verhuurd voor een vaste periode van oktober t/m maart. Ook is het mogelijk een losse baan te huren, zowel overdag als 's avonds.

Baanschema
Neem contact op met de baanverhuurders om een baan te reserveren, zodat zij kunnen regelen dat er iemand aanwezig is in de tennishal.

Contactgegevens baanhuur
Voor informatie en reserveringen omtrent de huur van een vaste baan gedurende het winterseizoen, danwel het huren van een losse baan kunt u contact opnemen via baanverhuur@mtv65.nl. Bij geen gehoor kunt u bellen met de tennishal, tel. 0547-362853.

Zaterdagavond arrangement
Op zaterdagavond is het mogelijkde banen en kantine af te huren voor een personeelsfeest, buurtfeest, jubileum, verjaardag of andere gelegenheden. Tennishal de Pothoek biedt diverse arrangementen in combinatie met onderling tennistoernooi, een tennisles of gewoon een ouderwets potje tennis. De avond kan geheel naar wens worden ingevuld.

Tarieven banen
Tennishal de Pothoek hanteert de volgende tarieven voor de vaste en losse baanverhuur.

Vaste baanverhuur
- Werkdagen overdag van 9.00 tot 18.00 uur € 19,00
- Werkdagen van 18.00 tot 23.00 uur en zaterdag & zondag € 23,00

Losse baanverhuur
- Werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur € 21,00
- Werkdagen van 18.00 tot 23.00 uur en zaterdag & zondag € 24,00