Clubinfo

Tennispark 
Het tennispark van MTV'65 bestaat naast een vijftal gravelbanen eveneens uit een clubhuis met kantine, kleedkamers en een groot terras. Daarnaast staat op het park ook een tennishal met drie tennisbanen. MTV'65 betaalt huur aan de stichting Seog, de stichting die juridisch gezien eigenaar is van het tenniscomplex. Het complex, zoals het er nu staat, bestaat sinds 1994. 

De leden van MTV'65 kunnen ieder jaar in de periode van april tot november, gebruik maken van de 5 buitenbanen (gravel). Gebruik van de tennisbanen gaat gepaard met een paar eenvoudige regels, waarvan we er vanuit gaan dat onze leden zich daaraan houden...

  • Voor het verlaten van de baan nadat er is gespeeld, is het verplicht te vegen.
  • Op de baan is tenniskleding en –schoeisel verplicht.
  • Bij aanhoudende regen, plasvorming en opvriezen mag er niet gespeeld worden.
  • Waarschuw elkaar voor overrollende ballen tijdens het spel. Verwijder ballen waar niet mee gespeeld wordt uit het veld; dit voorkomt mogelijk ernstige blessures.
  • Tijdens bepaalde activiteiten b.v. toernooien zullen niet alle banen beschikbaar zijn.

Afhangsysteem en KNLTB-ledenpas
Voorafgaand aan de start van elk buitenseizoen wordt via e-mail, nieuwsbrief en Facebook aangegeven dat de nieuwe KNLTB ledenpas op te halen is in de kantine. Deze ledenpas heeft u nodig om deel te nemen aan toernooien en competities.

Om te mogen spelen dient u uw tennispasje op het afhangbord te zetten. U dient op het park aanwezig te zijn als u hebt afgehangen. Het systeem is gebaseerd op 60 min. speeltijd. Het vegen van de baan dient binnen deze tijd te gebeuren.

Baanverlichting buitenbanen 
Maandag t/m vrijdag tot uiterlijk 22.30 uur. Zaterdag en zondag is geen verlichting toegestaan. Uitgezonderd: tijdens toernooidagen tot 23.00 uur tijdens competitiewedstrijden op vrijdagavond tot 23.30 uur.

Tennishal
Ook hebben wij de beschikking over een hal met 3 indoorbanen, die 's zomers bij slecht weer gebruikt wordt voor competitie, toernooien en trainingen. ’s Winters kunt u hier een baan huren, meer informatie hierover treft u hier aan.

Besturen en commissies
MTV'65 kent een bestuur voor de tennisactiviteiten en een bestuur voor de exploitatie van het onroerend goed (SEOG). Om de vereniging in de juiste banen te leiden zijn er diverse commissies gevormd, die elk een contactpersoon hebben.
Hiernaast meer informatie over de samenstelling en doelstellingen van de besturen en commissies.