Clubinfo

Tennispark 
De leden van MTV'65 kunnen gebruik maken van 5 buitenbanen (gravel). Wanneer het heel druk is moet er gedubbeld worden. Bij het wisselen van de banen is het verplicht te vegen. Tijdens bepaalde activiteiten b.v. toernooien zullen niet alle banen beschikbaar zijn. Op de baan is tenniskleding en –schoeisel verplicht. Bij aanhoudende regen, plasvorming en opvriezen mag er niet gespeeld worden. Waarschuw voor overrollende ballen tijdens het spel. Verwijder ballen waar niet mee gespeeld wordt uit het veld; dit voorkomt mogelijk ernstige blessures.

Afhangsysteem
Om te mogen spelen dient u uw tennispasje op het afhangbord te zetten. U dient op het park aanwezig te zijn als u hebt afgehangen. Het systeem is gebaseerd op 45 min. speeltijd. Het vegen van de baan dient binnen deze tijd te gebeuren.

Baanverlichting buitenbanen 
Maandag t/m vrijdag tot uiterlijk 22.30 uur. Zaterdag en zondag is geen verlichting toegestaan. Uitgezonderd: tijdens toernooidagen tot 23.00 uur tijdens competitiewedstrijden op vrijdagavond tot 23.30 uur.

Tennishal
Ook hebben wij de beschikking over een hal met 3 indoorbanen, die 's zomers bij slecht weer gebruikt wordt voor competitie, toernooien en training. ’s Winters kunt u hier een baan huren, meer informatie hierover treft u hiernaast aan.

Besturen en commissies
MTV'65 kent een bestuur voor de tennisactiviteiten en een bestuur voor de exploitatie van het onroerend goed (SEOG). Om de vereniging in de juiste banen te leiden zijn er diverse commissies gevormd, die elk een contactpersoon hebben.
Hiernaast meer informatie over de samenstelling en doelstellingen van de besturen en commissies.