Nieuws

Inschrijving Kersttoernooi 2022 geopend!

05 november 2022

MTV'65 Kersttoernooi 2022

Eindelijk is het dan weer bijna zover, over pakweg 70 dagen kunnen we van start gaan met ons Kersttoernooi,“het gezelligste dubbel tennistoernooi van Overijssel”, in de tennishal van Pothoek MTV’65 Markelo. 

De inschrijving gaat via www.toernooi.nl en gaat open vanaf zondag 23 oktober 10.00 uur.

Schrijf je hier in!

Om dit jaar iedereen een kans te geven mee te doen aan het toernooi, zullen we in eerste instantie een inschrijving voor 1 onderdeel naar keuze toestaan. Mocht het aantal aanmeldingen het toelaten zullen we in de loop van de tijd de mogelijkheid bieden om een 2de onderdeel toe te voegen. Dit zullen we dan uiteraard met jullie communiceren. Ook wordt er dit jaar in alle categorieën (40+, gezamenlijke leeftijd) gespeeld. Zowel jij als je dubbelpartner dienen zich in te schrijven. Minimale leeftijd voor deelname is 12 jaar. Wij hopen je te verwelkomen om zo aan het einde van het jaar en het begin van het nieuwe jaar een mooie pot tennis te spelen en gezellig na te zitten in onze sfeervolle kantine.

Data: dinsdag 27 dec t/m vrijdag 30 dec + donderdag 5 jan t/m zondag 8 jan

Inschrijfgeld: €10,- p.p. per onderdeel

Categorieën: HD-DD-GD 3-4-5-6-7-8 (samen 40+)

Wees er snel bij, want vol is vol! We hanteren net als voorgaande jaren een wachtlijst. Graag tot in december, wij hebben er weer erg veel zin in!

Voor vragen neem contact op via: toernooi@mtv65.nl 

Met sportieve groet, De Kerst-toernooicommissie (Bert, Tamara, Thijs, Janet & Jesper)