Nieuws

Het geet weer loos Dubbeltoernooi MTV'65

24 mei 2021

Er mag langzamerhand steeds meer in onze maatschappij en op onze club. Helaas heeft de KNLTB zoals jullie hebben begrepen de voorjaarscompetitie noodgedwongen moeten annuleren. Ook het Open Toernooi kan niet worden georganiseerd. Toch heeft de competitieleiding en de toernooicommissie de koppen bij elkaar gestoken om te kijken of we in de maand juni niet toch wat zouden kunnen organiseren voor uitsluitend de leden van MTV'65. Hieronder de mail die naar alle leden is gestuurd...

Wie heeft er nou geen zin om eindelijk weer een lekker potje te tennissen? Daarom nodigen wij alle leden van MTV'65 uit voor ons superleuke allereerste "Het geet weer loos Dubbeltoernooi MTV'65!"

In de weekenden van 12/13, 19/20 en 26/27 juni organiseren we dit toernooi in de categorieën HD, DD en GD op ons eigen park. De indeling is:

  • 8 t/m 14 jaar
  • 14 t/m 17 jaar
  • 17+ speelsterkte 4/5, 6, 7, 8 en 9

We spelen tussen 10.00 – 18.30 uur, waarbij opgemerkt wordt dat de wedstrijden in de jeugdcategorieën in de ochtend plaatsvinden. Heb je zin om mee te doen, geef je dan op via www.toernooi.nl.
De deelname is gratis, wel gaan we er vanuit dat je als ‘tegenprestatie’ in ieder geval 1 bardienst draait. Inschrijven kan tot en met  31 mei a.s., maar…..VOL IS VOL!! Geef je dus snel op. Je mag 1 verhindering doorgeven en je voor maximaal 2 onderdelen inschrijven. Wij hebben er zin in!!

Uiteraard volgen we de geldende coronamaatregelen.