Nieuws

Univé bedankt!

Bestuur MTV'65
11 juli 2020

Sinds het bekend werd dat we in mei weer langzaam konden gaan tennissen heeft Univé ons geholpen met vele gratis ter beschikking gestelde materialen, om alles op het tennispark van onze club zo "coronaproof" mogelijk te maken.

Naast veel communicatiemateriaal voor bijvoorbeeld de routing op het tennispark werden er ook handreinigingsunits, tape, afzetlint en vele andere handige zaken kostenloos afgeleverd op onze club. We willen hiervoor Univé hartelijk bedanken. Het wordt door het bestuur zeer gewaardeerd.

We mogen gelukkig weer heel veel op en om onze tennisbanen. We hebben voor deze activiteiten toestemming gekregen van de veiligheidsregio Twente en de gemeente Hof van Twente. We merken echter dat een aantal van onze leden de regels t.a.v. de routing en rondom het openstellen van de kantine en het terras niet opvolgen. Toch willen we iedereen erop wijzen dat het alleen vanwege het opstellen en dus ook navolgen van die regels is dat we kunnen en mogen tennissen. We lopen het risico dat we bij controle van de gemeente niet alleen een waarschuwing krijgen maar de activiteiten op het tennispark weer moeten indammen.

De oproep blijft dus duidelijk. Hou je aan de richtlijnen van het RIVM en de regels die wij samen met de KNLTB en de veiligheidsregio Twente hebben opgesteld.