Nieuws

Voorjaarscompetitie KNLTB verplaatst naar najaarscompetitie

17 mei 2020

Lange tijd was niet duidelijk of de voorjaarscompetitie 2020 überhaupt door kon gaan. Toen bleek dat de veiligheidsmaateregelen begrijpelijk verlengd zouden worden tot na de uitgestelde start van de voorjaarscompetitie, heeft de KNLTB besloten de teams die zich hadden ingeschreven voor de Voorjaarscompetitie door te schuiven naar de Najaarscompetitie. 

We krijgen, terecht van veel teams vragen over hoe dit in de praktijk zal gaan. Er doen namelijk veel teams, soms in een andere samenstelling, ook al mee met de reguliere najaarscompetitie of zelfs ook de FTO-competitie in de hal. De KNLTB heeft eerder aangegeven half mei met meer informatie voor de competitieleiders van de vereniging te komen.

Dus...zodra we meer informatie hebben, zullen we dit z.s.m. met jullie delen.