Nieuws

Tennistassen voortaan in het tassenrek!

20 november 2019

De interne verbouwing heeft een heel aantal verbeteringen teweeg gebracht aan de facliteiten in keuken en kleedkamers. Ook hebben we geprobeerd iets te doen aan een ergernis die bij veel leden van onze vereniging leeft...een kantine vol met tennistassen! Helemaal als alle banen bezet zijn, struikel je al snel over de tassen van spelers die net van de baan komen of voordat ze de baan op gaan nog even wat gaan drinken.

In de gang richting de dameskleedkamer heeft Hennie Wevers een tassenrek gemaakt waarvan we hopen dat deze veel gebruikt gaat worden. Het zal even wennen zijn, maar we hopen dat iedereen elkaar ook even wil wijzen op het feit dat er een tassenrek is. 

De kantine blijft dan goed toegankelijk voor iedereen en ziet er een stuk opgeruimder uit!