Nieuws

Nieuws van de jeugdcommissie

20 november 2019

De jeugdcommissie heeft vorige week een uitgebreide mail gestuurd met informatie over alles wat te maken heeft met onze jeugdactiviteiten. Chocoladeletteractie, wintercompetitie, voorjaarscompetitie, winterlessen en een oproep voor commissieleden...alles is hieronder te lezen:

Voorjaarscompetitie jeugd 2020

Het einde van dit jaar is alweer bijna in zicht! Hierbij ontvangen jullie de informatie in de bijlage over de voorjaarscompetitie 2020. Er zijn een aantal wijzigingen namens de KNLTB. Klik hier voor meer informatie.

Afgelopen jaar hebben wij met de jeugd volop competitie gespeeld. Wij als organisatie hebben hier dan ook veel van geleerd, dingen gezien en feedback gekregen. Om in 2020 de competitie optimaal te kunnen organiseren zullen we in maart 2020 (datum volgt nog) een informatieavond houden voor alle ouders van de deelnemende kinderen. We zullen dan informatie geven over de speeldata, de speelwijze, het gebruik van de kantine, de begeleiding van de teams etc. Zo wordt het voor iedereen nog duidelijker en kan er volop getennist worden door de jeugd.

Geef je op voor 20 december aanstaande! Stuur hiervoor een mail naar jeugd@mtv65.nl met de naam van je teamleden en geef aan voor welke competitie jullie je willen opgeven. Wij zullen dan je opgave verwerken!

Chocoladeletteractie 2019!

Alle chocoladeletters zijn besteld en de winnaar van de meest verkochte chocoladeletters is bekend! Bij het ophalen van de chocoladeletters op zaterdag 23 november tussen 10.00 uur - 11.00 uur maken wij de winnaar bekend!

Wintercompetitie 2019!

De indeling van de wintercompetitie is inmiddels gepubliceerd op www.toernooi.nl. Wij hebben naar aanleiding van de verhinderingen en opgaves ervoor gekozen om 1 leuke tennismiddag te organiseren. Deze zal plaats vinden op: Zondag 1 december aanstaande! Kijk op wwww.toernooi.nl naar het overzicht van de geplande wedstrijden.

Lesdata winterseizoen 2020!

Inmiddels is het winterseizoen van start gegaan en zijn alle lessen begonnen. Aan de lesdata wordt nog even gewerkt ivm een aantal bijzonderheden. De lesdata zal binnenkort te vinden zijn op onze website en zal in de kantine komen te hangen. In de kerstvakantie zal er GEEN les worden gegeven (21 december t/m 5 januari).

Jeugdcommissie nog steeds opzoek naar versterking!

De jeugdcommissie zoekt nieuwe vrijwilligers die zich graag willen inzetten voor de jeugd. Hiervoor hebben wij een aantal vacatures openstaan:

  • Organisatie jaarlijks Open Markelo Jeugdtoernooi en wintercompetitie (gelieve 2 personen)
  • Organisatie jaarlijkse club actie voor de jeugd
  • Organisatie "Maak kennis met tennis" 2x per jaar
  • Voorjaarscompetitie & Najaarscompetitie voor de jeugd
  • Hulp bij het organiseren van activiteiten van de jeugdcommissie

Heb je intresse of wil je meer informatie? Mail naar: jeugd@mtv65.nl Heb je overige vragen en/of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op.