Nieuws

Heropening Clubgebouw

17 november 2019

Op 1 november hebben we de verbouwde kleedkamers en keuken met een gezellig feest officieel in gebruik genomen. Op Maarkelsnieuws was het volgende te lezen over deze avond:

In een goedgevulde kantine van de Markelose tennisvereniging vond vanavond de feestelijke heropening plaats van de kleedkamers en de keuken. Het bestuur had al jaren de wens voor deze grote verbouwing, zeker nadat 6 jaar geleden de kantine van binnen was gerenoveerd. “We kunnen nu iedereen vol trots ontvangen bij onze vereniging. Alles ziet er tiptop uit en is klaar voor de komende 20 jaar”, aldus een enthousiaste Bertjan ten Donkelaar. De voorzitter van MTV’65 sprak vooral de trots uit over de betrokken vrijwilligers, iets wat in de huidige tijd niet vanzelfsprekend is. Ook wethouder Harry Scholten prees de inzet van de vrijwilligers en nodigde het bestuur uit voor een gesprek over de parkeervoorziening bij de accommodatie. Vervolgens werd de verbouwde accommodatie officieel heropend met het doorknippen van een lint door Jan Reilink. Aansluitend werd vrijwilliger Hennie Wevers geëerd met de onthulling van de nieuw naam voor baan 1; de Hennie Weversbaan.

Hennie Wevers is een van de vrijwilligers die zich al vele jaren onbaatzuchtig inzet voor MTV’65. Zo is hij bijvoorbeeld al jaren competitieleider, betrokken bij de vaste onderhoudsploeg op de maandagochtend en tevens bestuurslid bij zowel de tennisvereniging als de Stichting Exploitatie Onroerend Goed M.T.V. ’65. Wevers was ook een van de krachten achter de verbouwingscommissie die in het levens was geroepen om de verbouwing van de kleedkamers en keuken te begeleiden van planvorming tot uitvoering. Samen met de andere commissieleden Alette Brok, Yvonne Schuurman, André Welmer, Alex Stegink en Dinant Holterman werd Wevers eerder op de avond al in het zonnetje gezet. MTV’65 kan met recht weer trots zijn op haar accommodatie.