Nieuws

Uitnodiging heropening clubgebouw op 1 november

Bestuur MTV'65
05 oktober 2019

Het is eindelijk zover...na wekenlang slopen, schilderen, plannen, regelen, zagen, timmeren, behangen, sausen, slijpen, monteren etc. kunnen we op 1 november a.s. de vernieuwde kleedkamers, toiletten en keuken eindelijk officieel openen. Een avond waarop natuurlijk alle vrijwilligers die hun steentje bij hebben gedragen aan de verbouwing, maar ook de sponsoren en alle andere leden van de club de nieuwe ruimtes kunnen bewonderen. Dit alles uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje .

We starten op vrijdagavond 1 november om ongeveer 20.00 uur met een kopje koffie of thee. Er zal een officiële uitnodiging via e-mail uitgaan naar alle leden en sponsoren en genodigden.

Om een beetje in te kunnen schatten hoeveel personen er komen op 1 november 2019, vragen we u aan te geven met hoeveel personen u de opening bij wilt wonen. Dit kan via een mailtje naar info@mtv65.nl of via het online opgaveformulier op www.mtv65.nl.

We hopen op een grote opkomst!