Nieuws

NOODOPROEP

Bestuur MTV'65
05 oktober 2019

Eén van de belangrijkste commissie binnen onze vereniging dreigt vleugellam te raken!! Na jarenlang zitting te hebben gehad in de kantinecommissie willen Alette Brok, Yvonne Bruns en Anja Holterman de commissie graag verlaten. Dat betekent dat er slechts twee commissieleden overblijven. Dit is natuurlijk veel te weinig om een slagvaardige commissie voor MTV'65 te vormen.

Het moet ons toch lukken om binnen ons ledenbestand van 400, 3 à 4 leden te vinden die de kantinecommissie nieuwe energie kunnen geven? Vraag bijvoorbeeld eens rond in uw trainingsgroepje, competitieteam of FTO-team of daar een aantal leden zitten die samen met u deze taak op zich willen nemen.

De kantinecommissie draagt zorg voor het inkoopbeleid van onze kantine, het inroosteren van barpersoneel en kantinediensten en alles wat te maken heeft met de gezelligste kantine in de verre omgeving.

Ben je 18 jaar of ouder en vind je het leuk om van deze belangrijke en fanatieke commissie deel uit te maken, kun je een mailtje sturen naar kantine@mtv65.nl of info@mtv65.nl voor meer informatie of om je aan te melden.