Nieuws

Najaarscompetitie in volle gang!

22 september 2019

Al jaren is de voorjaarscompetitie bij competitietennissers van onze club erg populair. De najaarscompetitie, eveneens een officiële KNLTB-competitie, is binnen onze club al een aantal jaren aan een opmars bezig. Dit jaar hebben zich dan ook maar liefst 14 teams (senioren en junioren) van onze club ingeschreven voor deze outdoorcompetitie. De najaarscompetitie loopt van half september start en tot eind oktober.

We hebben dit jaar op donderdagavond 3 senioren teams, op vrijdagavond 8 seniorenteams en op zondag 3 junioren teams.

Sinds de verbouwing, waarbij ook de stroomvoorziening en de meterkast zijn vernieuwd, is het mogelijk om de buiten- en binnenverlichting tegelijkertijd aan te hebben. Hierdoor kunnen de competitieteams buiten tennissen terwijl de binnenbanen vanaf 1 oktober (start huurperiode in de hal) ook te gebruiken zijn. Omdat er op vrijdag zoveel teams zijn spelen de teams bij toerbeurt een "thuiswedstrijd" op de banen van GTC in Goor en TC Stedeke in Diepenheim.

Klik hier voor een overzicht van de thuisspelende teams. Via de KNLTB Clubapp zijn de actuele standen te bekijken of via onderstaande link:

https://mijnknltb.toernooi.nl/league/02DF7F50-680B-493A-8804-0045BA39675E/club/239 

Leden die zich beraden op deelname aan de voorjaarscompetitie 2020 moeten er rekening mee houden dat opgeven voor deze competitie al in november moet gebeuren. Hou dus de berichtgeving hieromtrent in de gaten!