Nieuws

Geef je op voor de MTV '65 Wintercompetities

16 augustus 2019

De zomervakantie zit er weer (bijna) op en dus is het straks weer tijd om te beginnen met tennissen in de hal. Ook in het winterseizoen 2019-2020 organiseren we weer een Damesdubbel-, Herendubbel- en Mix Wintercompetitie.

Dit zijn competities die door leden van onze club worden georganiseerd. Je wordt na opgave door de organisatie ingedeeld en speelt over de hele periode verdeeld zo’n 6 tot 8 wedstrijden afhankelijk van de hoeveelheid deelname. Zoek dus snel een partner en geef je op! Je hoeft geen lid te zijn van onze vereniging om mee te doen! Het enige wat wij vragen is sportiviteit en gezelligheid. 

Opgeven voor deze competitie of voor vragen en/of opmerkingen, kunt u een mail sturen naar onderstaande personen. 

  • Dames Dubbel competitie (op woensdagochtend): winterdamesdubbel@mtv65.nl  
  • Heren Dubbel (op zaterdagmiddag vanaf 15.30 uur): winterherendubbel@mtv65.nl
  • Mix competitie (is op zondagmorgen/middag): wintermix@mtv65.nl

Als u vorig jaar al heeft deelgenomen aan één van deze competities, gaan wij ervan uit dat u ook dit jaar weer deelneemt, zo niet dan even graag tijdig afmelden! Iedereen die hier graag aan deel wil nemen kan zich z.s.m. aanmelden via bovenstaand mailadres. Voor aanvang van de eerste wedstrijd ontvangt u een mailtje. Publicatie van de wedstrijden vindt vervolgens plaats op www.toernooi.nl.

De competities worden in maart van 2020 afgesloten met een groot afsluitingsfeest. U krijgt hierover z.s.m. bericht van de organisatoren.