Nieuws

Jeugd in september naar de Zwemkolk

20 juni 2019

Na een geslaagde Kiki Bertens clinic, hebben we over een paar weken van 1 t/m 7 juli ons open juniorentoernooi. Er zijn al veel aanmeldingen binnen en opgeven voor dit toernooi kan nog  een paar dagen.

We zitten na dit toernooi natuurlijk niet stil en willen jullie er aan herinneren dat we zaterdag 28 september een nacht op kamp gaan naar de Zwemkolk in Markelo. Zet dit weekend in de agenda. We gaan er een enorm leuk kamp van maken! Met veel spelletjes, een spooktocht en we hopen op mooi weer zodat we ook een echt kampvuur kunnen maken en tot in de late uurtjes kunnen genieten van een prachtige sterrenhemel.

We kunnen ook melden dat er weer een nieuw lid van de vereniging onderdeel gaat uitmaken van de jeugdcommissie. Chris Offenberg gaat de andere jeugdcommissieleden helpen bij de organisatie van alle leuke en sportieve activiteiten voor onze jeugd. Om het aantal weer aan te vullen tot 5 of 6 hebben we nog wel vrijwilligers nodig. We blijven dus op zoek!