Nieuws

Nieuws van de Jeugdcommissie

03 februari 2019

Een nieuw jaar! 
Allereerst wil de jeugdcommissie iedereen een heel goed en plezierig (tennis) nieuwjaar wensen! We kunnen terugkijken op een goed en sportief 2018, met de Summer Party als ons absolute hoogtepunt, een prachtig jeugdtoernooi en een geslaagd ouder en kind toernooi als afsluiting van het seizoen. Er staat weer een nieuw tennisjaar voor de deur! Onderstaand alvast informatie over de geplande activiteiten, we hopen er weer een succesvol jaar van te maken. 

Wintercompetitie 

Voor het eerst zijn we gestart met de wintercompetitie voor de jeugd waarbij de jeugd van MTV’65 tegen elkaar spelen. Mooi om te zien dat er toch ook rekening gehouden wordt door de oudere jeugd met de jongste spelers van de club. Op zondag 2 februari zal de competitie worden hervat. De laatste zondagmiddag van de wintercompetitie is op 3 maart aanstaande en zal leuk worden afgesloten met een prijsje voor diegene die de 1ste plek weten te bemachtigen in hun poule. 

Voorjaarscompetitie 

Alle inschrijvingen voor de voorjaarscompetitie zijn verwerkt en doorgegeven aan de KNLTB. Dit jaar staat de jeugd van MTV’65 nog sterker dan andere jaren met maar liefst 2 juniorenteams, 4 groene teams, een oranje en een rood team. Daarnaast heeft de senior/jeugd ook dit jaar weer een competitieteam. We zijn druk met het plannen en or-ganiseren van de voorjaarscompetitie en hopen de betreffende jeugdleden begin maart als de KNLTB de schema’s publiceert in te lichten over de speeldagen, speeltijden & speelplaatsen. 

Bowlen 

Ook dit jaar organiseren we weer een bowlingavond in het Witte Hoes in Rijssen. De bowlingavond zal plaats vin-den op vrijdagavond 8 maart van 19.00 uur tot 21.00 uur. Wil je hier bij zijn, dan ontvangen we graag je aanmelding (via e-mail) vóór: maandag 25 februari aanstaande! We hopen er weer een gezellige avond van te maken met elkaar. We vragen een kleine bijdrage van €5,- p.p. 

Zaterdag 8 juni 

Op zaterdag 8 juni organiseren wij de eerste “Kiki Bertens voorjaarsclinic” georganiseerd door de jeugdcommissie en onder begeleiding van Jelle Stoker en Marc IJzerman. Deze middag wordt afgesloten met een demonstratie-wedstrijd tussen Jelle en Marc. Zet deze datum in je agenda want we maken er weer een gezellige dag van! Meer informatie volgt! 

Tenniskamp 

Op zaterdag 28 en zondag 29 september organiseren wij het Zwemkolkkamp!! Door de inzet van onze jeugd heb-ben jullie een prachtige opbrengst met de chocoladeletteractie binnen gehaald en kunnen we jullie dit jaar weer iets heel bijzonders aanbieden! Een nachtje weg op kamp naar de Zwemkolk in Markelo! Zet de datum vast in je agenda! 

Open Markelo Jeugdtoernooi 2019 

Uiteraard organiseren we dit jaar weer een nieuw Open Markelo Jeugd-toernooi! Voor de laatste keer zullen Sven Holterman & Jesper Hondeveld namens de jeugdcommissie alles uit de kast trekken om er weer een fan-tastisch Open Markelo Jeugdtoernooi van te maken samen met jullie! We hopen we dat jullie daarom weer allemaal meedoen en dat we er samen een supermooie week van kunnen maken! 

Het Open Markelo Jeugdtoernooi is dit jaar van maandag 1 t/m zondag 7 juli 2019! 

Vanaf medio februari kun je je weer opgeven via www.mijnknltb.toernooi.nl Naast de bestaande categorieën kun je je dit jaar ook opgeven voor de Gemengd Dubbel in de categorieën 11 t/m 14 & 11 t/m 17. De hoofdsponsor is ook dit jaar “Tennisdirect”. 

Zomerlessen 2019 

Vanaf maandag 1 april zullen we starten met de zomerlessen. Medio februari zullen jullie hier meer informatie over ontvangen in een aparte nieuwsbrief. 

Voor vragen kunnen jullie altijd bij ons terecht via: jeugd@mtv65.nl