Nieuws

Afsluiting wintercompetities op 30 en 31 maart

03 februari 2019

De wintercompetities georganiseerd door onze eigen vereniging, zijn allemaal nog in volle gang, maar hierbij toch al even een vooraankondiging van de feestelijke afsluitingen. Ook dit jaar is er weer een gezellige afsluitingsfeest, georganiseerd door de organisaties van de diverse wintercompetities Dames, Heren en Mix. 

Heren 

Voor de herenwintercompetitie is deze door organisator Jochem Hondeveld op zaterdag 30 maart gepland. De heren zullen vanaf 15.30 uur verzamelen in de kantine, waarna de laatste wedstrijden van dit seizoen tussen 16.00-18.30 uur gespeeld zullen worden. De finale wedstrijd waarin gestreden zal worden om de felbegeerde HD-wisselbokaal, zal rond 18:45/ 19.00 uur gespeeld worden. Na de wedstrijd vindt de prijsuitreiking onder het genot van een hapje en een drankje plaats. 

Dames en mix 

Voor de dames- en de mixwintercompetitie zal de afsluiting op zondagmiddag 31 maart 2019 georganiseerd wor-den. Iedereen wordt dan om 15.00 uur verwacht in onze sfeervolle kantine. Ook de partners en kinderen van de deelnemers zijn van harte welkom. Er zal een buffet worden aangeboden tijdens deze middag en de drankjes zijn voor het gebruikelijke tarief (munten) af te halen bij de bar. Ook voor de dames en de mixcompetitie geldt dat op deze middag de prijsuitreiking plaats zal vinden. 

Elk jaar proberen Yvonne Bruns, Eddy Schuurman en Anja Holterman er weer een gezellige middag van te maken. Deelnemers aan deze wintercompetities hebben al een mail van de organisatie gekregen waarin verdere informatie staat over de afsluitingen. 

Ieder jaar organiseren vrijwilligers van onze vereniging zelf een wintercompetitie. In augustus en september kun je je met een partner opgeven voor de damescompetitie (woensdag), de herencompetitie (zaterdag) of de mixcompetitie (zondag). Hou voor de vooraankondiging en meer informatie de nieuwsbrieven en Facebook in de gaten.