Nieuws

Schrijf je in voor de voorjaarscompetitie 2020!

18 november 2019

De officiële KNLTB competities worden bij de leden van onze club steeds populairder. De najaarscompetitie is net afgerond en dat betekent dat de inschrijving gestart is van de voorjaarscompetitie 2020. Het is dus vanaf nu mogelijk om je op te geven voor deze buitencompetitie die begin april start! 

Deze competitie is, zoals gezegd, vrij populair. Vooral op vrijdagavond hebben we al meerdere malen uit moeten wijken naar omliggende verenigingen om elk team een plek te kunnen geven. Op vrijdag geldt een maximum van 8 teams.

Een competitieteam moet uit minimaal 4 leden bestaan. Omdat we zoveel mogelijk leden de kans willen geven om deel te nemen aan de voorjaarscompetitie, vragen we echter de teams wat groter te maken. Bij overschrijding van het maximale aantal teams zullen we proberen om met behulp van verenigingen in de buurt een oplossing te zoeken. 

Teams of individuele spelers zonder team, kunnen zich opgeven door een mail te sturen naar competitie@mtv65.nl, henjwevers@gmail.com of door te bellen met Hennie Wevers (0617982917). Klik hier voor meer informatie inclusief speeldata over de voorjaarscompetitie. Zoals u zult zien zijn er competitiemogelijkheden op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Er is een mogelijkheid om als lid van een andere vereniging deel te nemen in een team van onze vereniging. (kosten als gastspeler € 50,- voor de duur van de betreffende competitie)

Met vriendelijke groet,Techn. Commissie 

Hennie Wevers en Jan de Jong