Nieuws

Voorbereidingen "De Kroon Kersttoernooi" in volle gang

Kersttoernooi-commissie
11 november 2018

Van de Kersttoernooi-commissie…Wij zijn blij om te melden dat Grand café De Kroon uit Markelo “het gezelligste tennistoernooi van Overijssel”  gaat ondersteunen. “DE KROON Grand Café 60+ en 40+ Kersttoernooi”.

De komende 3 jaar gaan we op de ouderwetse manier door, maar onder deze nieuwe naam.Vorig jaar moesten veel mensen op de wachtlijst geplaatst worden doordat men te laat was met inschrijven en door een wat onevenredige verdeling in de onderdelen.

Dit jaar hebben we er voor gekozen om iedereen vroegtijdig te informeren over de start van de inschrijving en om aan te geven dat we per onderdeel een maximum aantal dubbels hebben vastgesteld. Dit jaar zijn de heren in de categorie HD3 (40+) voor het eerst bij ons te bewonderen.

Wij hopen je weer te verwelkomen om zo aan het einde van het jaar weer een mooie pot tennis te spelen en gezellig na te zitten in onze gezellige kantine. Inschrijven via www.toernooi.nl. start vanaf 27 oktober a.s.

Tot ziens in december, wij hebben er weer veel zin in.De toernooicommissie.