Nieuws

Geef je op voor de herendubbel wintercompetitie

26 september 2018

Jochem Hondeveld wil net als afgelopen winterseizoen een Herendubbel wintercompetitie opzetten. Jochem wil dan ook graag onderstaande oproep doen…Hoewel het zomerseizoen nog in volle gang is, wil ik jullie langs deze weg informeren over de mogelijkheid tot deelname aan de herendubbel wintercompetitie 2018-2019 die in november 2018 weer van start zal gaan.

Afhankelijk van het aantal deelnemers zal er op zaterdagmiddag gelijktijdig met de FTO-competitie op 1 baan getennist worden van 14:30 uur tot aan 16:00 uur en van 16:00 uur tot aan 17:30 uur. De laatste game tijdens de bel wordt altijd afgemaakt. De wedstrijden worden voorafgaande het seizoen ingepland. Een ingeplande wedstrijd verzetten is niet mogelijk. Bij onverhoopte verhindering dien je zelf voor een gelijkwaardige vervanger te zorgen. Je kunt je als tweemans-team opgeven, maar ook een individuele opgave is mogelijk. Je wordt dan door de toernooicommissie vooraf op speelsterkte aan een andere individuele deelnemer gekoppeld.

Inschrijving is mogelijk tot aan zondag 7 oktober en de bedoeling is dat we vanaf zaterdag 3 november kunnen starten met het seizoen.

Anders dan vorig seizoen speel je dit winterseizoen 3 wedstrijden met je eigen teammaat en 3 wedstrijden tegen je teammaat. Een winstpartij levert 3 punten op, een verliespartij 1 punt en een gelijkspel 2 punten. Op de afsluitingsmiddag in maart 2019 wordt vervolgens gestreden om de befaamde HD-wisselbeker die je als TEAM kunt binnenslepen als je met z'n tweeën de meeste punten bij elkaar hebt gespeeld in het afgelopen seizoen.

De kosten bedragen 40,- euro per persoon (80 euro per team) inclusief de afsluiting van de HD-competitieseizoen op ZATERDAG 16 maart 2019 en dienen voor ZATERDAG 3 november 2018 betaald te zijn.
Opgeven kan door te mailen naar dit mailadres; winterherendubbel@mtv65.nl en vermeld je naam en de naam van jouw eventuele teammaat, je speelsterkte (indien je deze hebt) en je telefoonnummer (bij voorkeur je mobiele 06-nummer).
Ik hoop net als vorig jaar weer op een gezellig, maar vooral sportief en spannend seizoen.
Met sportieve groeten, Jochem Hondeveld.