Nieuws

Deze winter ook weer: eerste zondag van de maand... inloopochtend/ -middag

26 september 2018

Op elke 1ste  zondag van de maand zal tennisvereniging MTV’65 een inloopochtend/middag gaan houden. Zo willen wij zorgen dat leden die in de winter geen baan hebben kunnen huren toch de mogelijk geven om in de winterperiode te gaan tennissen. En natuurlijk ook voor iedereen die wel een baan huurt. Zoals de mixavonden worden gehouden in de zomerperioden, willen wij dit nu ook gaan houden in de winterperiode. Het zelfde systeem.

Deze ochtend zal om 11.00 starten. De kosten bedragen €3.50 per zondag. Je speelt elke keer een half uur, daarna zal er gewisseld worden. Er is iemand aanwezig die de indeling maakt. Tevens is de bar geopend. In eerste instantie gaan we door tot 14.00 uur. Bij veel deelname zullen wij dit uitbreiden naar een later tijdstip. Zorg voor hal schoenen met gladde zool.

De data waarop hiervan gebruik kan worden gemaakt zijn: 7 oktober 2018, 4 november 2018, 2 december 2018, 6 januari 2019, 3 februari 2019, 3 maart 2019.

In aanvulling op deze zondagen, zullen er ook nog een aantal zaterdagavonden volgen. We hebben dit vorig jaar reeds uitgeprobeerd en bleek in een behoefte te voorzien. De data van de zaterdagen zullen z.s.m. bekend worden gemaakt. Houdt hiervoor dus de website en onze Facebookpagina in de gaten. Wij hopen op voldoende deelname en een gezellig winterseizoen.