Nieuws

Nieuws voor de jeugd...

06 maart 2018

De jeugdcommissie is alweer druk bezig met het plannen van leuke activiteiten voor dit jaar! Onderstaand treffen jullie alvast wat informatie... 

Bowlingavond 16 maart 
We gaan van start met een bowlingavond in het Witte Hoes in Rijssen. De bowlingavond zal plaats vinden op vrijdagavond 16 maart van 19.00 uur tot 21.00 uur. Wil je hierbij zijn, dan ontvangen we graag je aanmelding (via e-mail) voor dinsdag 6 maart aanstaande! (We vra-gen een kleine bijdrage van €5,- p.p.) 

Zomerlessen 2018 
Deze week ontvangen alle jeugdleden een mail met daarin informatie over de zomerlessen 2018. Lees deze goed door! Alle wijzigingen ontvangen we graag via de e-mail voor woensdag 14 maart aanstaande. Heb je nog geen les en wil je dat graag? Geef je dan snel op via de jeugdcommissie! 

Voorjaarscompetitie 2018 
Alle inschrijvingen voor de voorjaarscompetitie zijn verwerkt. Dit jaar staat de jeugd van MTV’65 sterk met maar liefst 4 groene en 2 oranje teams! We zijn druk met het plannen en organiseren hiervan en hopen de betreffende jeugdleden zo snel mogelijk in te lichten over de speeldagen, speeltijden & speelplaatsen. 

MTV’65 Summerpartyyyyyy!! 
Afgelopen november is er door alle jeugdleden weer een prachtig bedrag opgehaald met onze jaarlijkse chocola-deletteractie! Hierdoor kunnen we dit jaar goed uitpakken met een MTV’65 Summerparty. Deze party zal worden gehouden op zaterdag 23 juni aanstaande. Deze dag zal onder andere bestaan uit een spelletjesmiddag, veel ge-zelligheid, muziek, eten en drinken, een vossenjacht en GLOW IN THE DARK tennis! Kortom, een weekend om nooit te vergeten! Binnenkort volgt er meer informatie. De inschrijving is al geopend, geef je op via de mail met je naam en vermelding van MTV’65 Summerparty!!

Open Markelo Jeugdtoernooi 2018 
Uiteraard organiseren we dit jaar weer een nieuw Open Markelo Jeugdtoernooi! Inmiddels staat de inschrijving voor het jeugdtoernooi weer open! Het Open Markelo Jeugdtoernooi is van maandag 9 t/m zondag 15 juli 2018! Ga snel naar www.toernooi.nl en geef je op! 

Met sportieve groet, de Jeugdcommissie! 
E-mail: jeugd@mtv65.nl