Nieuws

Ledenpas in combinatie met Hofpas

06 maart 2018

Als lid van MTV’65 krijgt u straks een nieuwe tennispas voor het seizoen 2018-2019. Daarbij krijgt u ook een ‘Hofpas’! Graag laten we u kennismaken met deze ‘Hofpas’ en leggen we hier kort even uit wat het u en de tennisvereniging op kan leveren! 

De Hofpas is een unieke combinatie van een spaar- en cadeaukaart. Iedereen kan Hofpunten sparen bij aankoop van producten bij een van de deelnemende bedrijven; deze punten staan gelijk aan geld. Daarnaast is het ook mogelijk de Hofpas als cadeaukaart weg te geven door er punten ter waarde van een bepaald bedrag op te laten zetten. 

Het werkt heel simpel: bij aankopen bij aangesloten ondernemers (in Markelo o.a. Plusmarkt, kantoorboekhandel Prins en de Welkoop) spaart u bij besteding van elke euro 1 punt op uw Hofpas. Deze punten kunt u vervolgens ook weer verzilveren bij aangesloten ondernemers. Hierbij geldt dat 1 Hofpunt een waarde van 1 eurocent vertegenwoordigt. 

Sparen voor je club 
Door Hofpunten te sparen ondersteunt u tevens uw favoriete club of vereniging. Bij de registratie van je Hofpas op deze website (www.hofpas.nl) kunt u een vereniging aanklikken en zij ontvangen dan automatisch 25% van de door u bij de aankoop ontvangen punten. En dat is toch mooi meegenomen. Dus als u zelf wilt sparen voor mooie kortingen en u MTV’65 een warm hart toedraagt, kunt u na ontvangst van de Hofpas deze activeren via www.hofpas.nl en MTV’65 selecteren als vereniging! 

Hartelijk dank alvast voor uw steun!