Nieuws

Afsluiting wintercompetities op 25 maart

06 maart 2018

Ook dit keer is er weer een gezellige afsluitingsmiddag, georganiseerd door de organisatie van de Wintercompetitie, deze zal worden gehouden op zondagmiddag 25 maart 2018. Wij verwachten u om 15.00 uur in onze supergezellige kantine van Tennisvereniging MTV’65 in Markelo. Er zal een buffet worden aange-boden tijdens deze middag. Tevens zal deze middag de prijsuitreiking plaatsvinden. 

Wij hopen op een schitterende middag/avond. In verband met het te bestellen buffet moet u zich s.v.p. opgeven voor 20 maart 2018 door een mailtje te sturen aan: 

• Dames Dubbel: winterdamesdubbel@mtv65.nl (Anja Holterman) 

• Wintermix: wintermix@mtv65.nl (Eddy Schuurman) 

Natuurlijk is partner/ vriend/vriendin ook van harte welkom. Dit jaar zijn hier geen kosten aan verbonden, hopende op een grote opkomst. Elk jaar proberen wij weer een leuk optreden of act te verzorgen. Ook dit jaar hebben wij weer ons uiterste best gedaan om er een super gezellige middag van te gaan maken, en dat gaat lukken. Wat? Dat houden wij natuurlijk nog even geheim!! 

Wees er snel bij want VOL=VOL 

De organisatie: Yvonne Schuurman en Anja Holterman