Nieuws

MTV-lid Jack van der Laan Nederlands Kampioen!

07 september 2017

Dat je tot op hoge leeftijd nog op een goed niveau kunt blijven tennissen is wel één van de charmes van onze sport. Jack heeft dat bewezen met een historische prestatie. Ons 86-jarige clublid werd onlangs Nederlands veteranenkampioen! 

Jack speelt al jaren bij onze vereniging en is ondanks zijn respectabele leeftijd van 86 jaar nog veelvuldig op de baan te vinden. Zo doet hij op de woensdagavond nog vaak met de mixavond mee en speelt hij nog veel toernooi- en in de regio... maar ook daarbuiten.

In Etten-Leur werden namelijk vorige week de KNLTB Nederlandse Veteranen Kampioenschappen gehouden. In de categorieën 35+ tot en met 85+ werden de hele week veel spannende wedstrijden gespeeld, die onderstaande winnaars opleverden.

65+: Martin Koek (Diemen) en Heleen Janssen-Prins (Kamperland)
70+: Etto van Waning
75+: Ed Sasker (Bathmen)
80+: Jack Leonhart (Zwijndrecht)
85+: Jack van der Laan (Markelo)

We hebben dus gewoon een Nederlands Kampioen in onze gelederen!

Het bestuur van MTV’65 en we denken vele leden met ons, wil Jack graag van harte feliciteren met de behaalde prestatie. We zijn met z’n allen enorm trots op hem!