Nieuws

Jeugdcommissie gaat naar Rosmalen!

Jeugdcommissie
04 februari 2017

Dit jaar organiseert de jeugdcommissie een heel bijzondere activiteit…Op woensdag 14 juni 2017 zijn ze voornemens om met onze jeugdleden naar de Kidsday op het jaarlijkse Ricoh Open toernooi in Rosmalen te gaan!

Ricoh Open

Het ATP/WTA-toernooi van Rosmalen is jaarlijks terugkerend kunstgrastoernooi. Vanaf 2016 heeft dit toernooi de naam, Ricoh Open. Dit toernooi is een officieel ATP World Tour toernooi. Sinds 2015 heeft het toernooi een nieuwe week op de internationale tenniskalender direct na Roland Garros en vormt daarmee de openingsweek van het internationale grastennisseizoen.

Woensdag 14 juni 2017

Op woensdag 14 juni 2017 willen ze met heel veel jeugdleden naar Rosmalen om daar een leuke, gezellige maar ook sportieve dag te hebben met elkaar. Alle jeugdleden worden goed vermaakt door zelf te tennissen en verschillende dingen te leren. Ook zullen we gaan kijken naar de professionele tennissers, die daar hun wedstrijden aan het spelen zijn.

Deze speciale kidsday op het tennistoernooi van Rosmalen is natuurlijk niet gratis. MTV’65 neemt een groot deel van de kosten op zich. Toch ontkomen we er niet aan om per deelnemer een eigen bijdrage van slechts € 20,- te vragen. Dit is dus inclusief busreis, activiteiten, verzekering en versnaperingen.

Vanaf nu kun je jezelf aanmelden voor deze bijzondere dag voor de jeugd van onze club! We hebben circa 70 plaatsen, dus wees er snel bij!! VOL = VOL Stuur snel een mailtje naar: jeugd@mtv65.nl met je naam en gegevens daarbij.

Wij kijken uit naar een fantastische dag met onze jeugd!!