Nieuws

FTO 17 september van start!

10 september 2016

Vanaf zaterdag 17 september worden er in de tennishal van onze vereniging de eerste FTO-wedstrijden gespeeld. Tot en met zaterdag 1 april worden er door de “thuisteams” van MTV’65 die FTO spelen, in totaal 41 thuiswedstrijden gespeeld.

De wedstrijden waar in totaal tientallen deelnemers verdeeld over 8 competitieteams aan meedoen, vinden plaats op de zaterdagen veelal tussen 11.00 uur en 17.00 uur.

De F.T.O. (Federatie Tennishallen Oost Nederland) is een koepelorganisatie van overdekte tenniscentra in Noord en Oost Nederland. Zij werd in 1982 opgericht door 7 Overijsselse tennishalexploitanten om structuur aan te brengen in de zich toen stormachtig ontwikkelende indoor-tennismarkt. Op dit moment zijn er circa 20 tennishallen aangesloten bij de F.T.O. Het FTO-verzorgingsgebied omvat inmiddels de provincies Friesland, Flevoland, Drenthe, Overijssel, Gelderland en het Duitse euregio-grensgebied.

MTV’65 is dit jaar aspirant-lid en mag deze winter dan ook de eerste tenniswedstrijden organiseren op zaterdag in de heren-, dames- en mixcompetitie.

Binnenkort zal er een overzicht van de wedstrijden te vinden zijn op onze website. De kantine is ten tijde van de wedstrijden uiteraard geopend, dus u bent van harte welkom om deze wedstrijden te komen bekijken!

Het is misschien goed om te zeggen dat door het organiseren van deze wedstrijden er geen herenwintercompetitie wordt georganiseerd dit jaar.

Meer informatie over de F.T.O. is te vinden op www.ftotennis.nl