Nieuws

Geslaagde Kidsday MTV '65

Jeugdcommissie
20 juni 2016

Op zaterdag 18 juni 2016 organiseerde de jeugdcommissie een leuke, gezellige en vooral sportieve dag voor de tennisjeugd. Maar liefst 60 enthousiaste jeugdleden waren van de partij! De dag stond in het teken van een tennisclinic, opgesteld door de jeugdcommissie zelf. Op elke tennisbaan waren verschillende tennisactiviteiten te doen.

Vervolgens een speurtocht waar de deelnemers onderweg 25 vragen moesten beantwoorden. Uiteraard gingen de vragen over de tennissport zelf, maar ook over de vereniging en tennisleraar Jelle Stoker.
Ter afsluiting van de gezellige dag werd een dubbeltoernooitje gespeeld met een medaille voor de winnaars. Tijdens het toernooitje kon iedereen genieten van de BBQ en de tenniswedstijdjes.

Uit de vele blije gezichten en geluiden stelt de jeugdcommissie vast dat het een zeer geslaagde dag was en kijkt zij uit naar de volgende activiteiten die dit jaar ook nog op het programma staan zoals het Open Markelo Jeugdtoernooi van 4 t/m 10 juli 2016, de Chocoladeletteractie, het Uitwisselingstoernooi, Schooltennis en nog een gezellige dag voor de jeugd.

De Jeugdcommissie MTV ’65
Hilde, Sven, Marco, Frank en Jesper

PS: de (opblaas) krokodil vond het ook erg leuk!