Nieuws

 • Ook dit jaar 26 teams in de voorjaarscompetitie

  18 januari
  Jeugd-, dames-, heren- en mixteams kruisen ook dit jaar weer de tennisrackets met andere verenigingen uit het oosten des lands in de voorjaarscompetitie van de KNLTB. De competitie die op de buitenbanen wordt afgewerkt gaat in de maand april weer van start. 
 • Tennistassen voortaan in het tassenrek!

  20 november
  De interne verbouwing heeft een heel aantal verbeteringen teweeg gebracht aan de facliteiten in keuken en kleedkamers. Ook hebben we geprobeerd iets te doen aan een ergernis die bij veel leden van onze vereniging leeft...een kantine vol met tennistassen! Helemaal als alle banen bezet zijn, struikel je al snel over de tassen van spelers die net van de baan komen of voordat ze de baan op gaan nog even wat gaan drinken.
 • Nieuws van de jeugdcommissie

  20 november
  De jeugdcommissie heeft vorige week een uitgebreide mail gestuurd met informatie over alles wat te maken heeft met onze jeugdactiviteiten. Chocoladeletteractie, wintercompetitie, voorjaarscompetitie, winterlessen en een oproep voor commissieleden...alles is hieronder te lezen:
 • Schrijf je in voor de voorjaarscompetitie 2020!

  18 november
  De officiële KNLTB competities worden bij de leden van onze club steeds populairder. De najaarscompetitie is net afgerond en dat betekent dat de inschrijving gestart is van de voorjaarscompetitie 2020. Het is dus vanaf nu mogelijk om je op te geven voor deze buitencompetitie die begin april start! 
 • Heropening Clubgebouw

  17 november
  Op 1 november hebben we de verbouwde kleedkamers en keuken met een gezellig feest officieel in gebruik genomen. Op Maarkelsnieuws was het volgende te lezen over deze avond:
 • NOODOPROEP

  05 oktober
  Eén van de belangrijkste commissie binnen onze vereniging dreigt vleugellam te raken!! Na jarenlang zitting te hebben gehad in de kantinecommissie willen Alette Brok, Yvonne Bruns en Anja Holterman de commissie graag verlaten. Dat betekent dat er slechts twee commissieleden overblijven. Dit is natuurlijk veel te weinig om een slagvaardige commissie voor MTV'65 te vormen.
 • Uitnodiging heropening clubgebouw op 1 november

  05 oktober
  Het is eindelijk zover...na wekenlang slopen, schilderen, plannen, regelen, zagen, timmeren, behangen, sausen, slijpen, monteren etc. kunnen we op 1 november a.s. de vernieuwde kleedkamers, toiletten en keuken eindelijk officieel openen. Een avond waarop natuurlijk alle vrijwilligers die hun steentje bij hebben gedragen aan de verbouwing, maar ook de sponsoren en alle andere leden van de club de nieuwe ruimtes kunnen bewonderen. Dit alles uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje .
 • "Chocoladeletters te koop!!"

  05 oktober
  U kunt ze de komende weken weer bij u aan de deur verwachten: de jeugdleden van MTV'65! De chocoladeletteractie van de Jeugdcommissie weer namelijk weer van start gegaan. De jeugdleden proberen net als de afgelopen jaren weer zoveel mogelijk chocoladeletters te verkopen, zodat we voor de jeugd van MTV ’65 extra activiteiten kunnen inplannen!
 • Geef je op voor de wintercompetitie Jeugd MTV'65 2019/2020!

  05 oktober
  Komend winterseizoen organiseert de jeugdcommissie van MTV'65 weer een wintercompetitie voor eigen jeugd maar ook jeugd uit de omgeving! Je geeft je op als duo (J-J, J-M, M-M) en speelt circa 5 wedstrijden verspreid over de winter. Op de volgende speeldata wordt de wintercompetitie gespeeld:
 • Jeugdkamp MTV'65 geslaagd!

  05 oktober
  Op zaterdag 28 september, eindelijk was het zover! Kamp op “de Zwemkolk” met onze eigen jeugd van MTV’65. Geen tennis, maar lekker voetballen op het veld, slingeren aan het touw, sjoelen, dammen en tafeltennissen.
 • Najaarscompetitie in volle gang!

  22 september
  Al jaren is de voorjaarscompetitie bij competitietennissers van onze club erg populair. De najaarscompetitie, eveneens een officiële KNLTB-competitie, is binnen onze club al een aantal jaren aan een opmars bezig. Dit jaar hebben zich dan ook maar liefst 14 teams (senioren en junioren) van onze club ingeschreven voor deze outdoorcompetitie. De najaarscompetitie loopt van half september start en tot eind oktober.
 • Geef je op voor de MTV '65 Wintercompetities

  16 augustus
  De zomervakantie zit er weer (bijna) op en dus is het straks weer tijd om te beginnen met tennissen in de hal. Ook in het winterseizoen 2019-2020 organiseren we weer een Damesdubbel-, Herendubbel- en Mix Wintercompetitie.
 • Opbouwende fase verbouwing begonnen

  16 augustus
  De hele zomervakantie zijn de werkzaamheden aan de nieuwe kleedkamers en de keuken doorgegaan. Zowel vrijwilligers als elektriciens,  metselaars, stukadoors, tegelzetters etc. zijn druk geweest om ervoor te zorgen dat alles bij de start van het winterseizoen op 1 oktober ook echt afgerond is. Het doet goed om te melden dat we hiervoor mooi op schema zitten. De afgelopen week zijn de schilderwerkzaamheden zo goed als afgerond en is de tegelzetter ook klaar met zijn werk. Dat betekent dat maandagochtend gestart kan worden met het plaatsen van de systeemplafonds. Ook zal de nieuwe meterkast  worden geïnstalleerd.
 • Tennissen in de hal zonder vaste baanhuur?...Dat kan!

  16 augustus
  Onze leden zijn de laatste maanden lekker aan het tennissen op de vijf gravelbanen. Deze banen zijn tot uiterlijk 1 november te bespelen. vanaf 1 oktober start ook het tennisseizoen in de hale weer. Veel leden huren dan een vast moment in de week een baan in de hal. Maar er zijn ook mogelijkheden om in het winterseizoen binnen te tennissen zonder dat je een vaste baan huurt. Hieronder een klein overzicht:
 • Lady's Evening op 12 oktober a.s.

  15 augustus
  Op zaterdagavond 12 oktober aanstaande organiseren we weer een zogenaamde "Lady's Evening". Een speciale avond waarop de vrouwlijke leden van onze club die 18 jaar of ouder zijn op de club worden uitgenodigd voor een gezellige avond tennissen.
 • Jeugd in september naar de Zwemkolk

  20 juni
  Na een geslaagde Kiki Bertens clinic, hebben we over een paar weken van 1 t/m 7 juli ons open juniorentoernooi. Er zijn al veel aanmeldingen binnen en opgeven voor dit toernooi kan nog  een paar dagen.
 • Financiering verbouwing rond...!! "It giet oan"

  17 juni
  We zijn heel erg blij om jullie te kunnen melden dat de financiering t.b.v. de verbouwing van de kleedkamers, toiletgroepen, keuken, dak van het clubgebouw en de tribune bij baan 3 rond is!! Doordat de planning al een aantal weken geleden in concept is vastgesteld, kunnen we nu ook al op relatief korte termijn beginnen met de werkzaamheden.
 • Open Markelo Dubbeltoernooi stralend afgesloten

  17 juni
  In de eerste weken van juni organiseert tennisvereniging MTV’65 altijd het officiële KNLTB senioren dubbeltoernooi. Dit jaar werd er vanaf dinsdag 11 juni tot en met zondag 16 juni volop getennist om de prijzen.
 • Verslag Algemene ledenvergadering

  01 mei
  Tijdens de algemene ledenvergadering van 16 april jongstleden heeft het bestuur voor ruim 30 clubleden verantwoording afgelegd over kalenderjaar 2018. Nadat de notulen van de vorige ledenvergadering waren goedgekeurd werd traditiegetrouw begonnen met het voorlezen van het algemene jaarverslag, gevolgd door het financiële jaarverslag. Vooral uit het laatste verslag bleek dat we het op financieel vlak als vereniging best goed doen.
 • Update "vrijwilligers gezocht!"

  01 mei
  Veel commissies hebben binnenkort nieuwe leden nodig! De jeugdcommissie, de kantinecommissie, de PR- & Sponsorcommissie, de technische commissie, de onderhoudsploeg, ledenadministratie, toernooicommissies, competitieleiders, jaarplanners, baanhuur tennishal...allemaal commissies en werkgroepen die structureel veel werk doen binnen onze vereniging om alles in goed banen te leiden. Een vereniging met het ledenaantal en tennispark als de onze, brengt ook veel werk met zich mee. 
 • Inschrijving FTO-wintercompetitie van start!

  01 mei
  Het zomerseizoen is nog maar net begonnen, maar ondertussen zijn er allerlei mensen alweer druk met de planning voor het winterseizoen! Zo ook voor de regionale FTO-competitie. Zowel bestaande als nieuwe teams zijn van harte welkom om zich in te schrijven voor deze leuke wintercompetitie in de hal. Deze teams kunnen zowel heren-, mix– als damesteams zijn.
 • Buitenseizoen van start!

  01 april
  Op maandag 1 april, is het zover. Dan namelijk start officieel ons buitenseizoen en worden de buitenbanen door de onderhoudsploeg vrijgegeven. De lijnen zitten er weer in, er is een nieuwe gravel laag aangebracht en de netten zijn weer opgehangen. Daarnaast hebben een aantal vrijwilligers afgelopen zaterdag geholpen om de kantine, de serre en het terras een poetsbeurt gegeven. Kortom…de club is er weer klaar voor!
 • Rabobank Clubkas Campagne 2019

  16 maart
  Rabobank Noord en West Twente organiseert ook dit jwaar weer de Rabobank Clubkas Campagne. Er wordt dit jaar maar liefst €200.000,- euro verdeelt! Dit is DE manier om geld in te zamelen voor onze club! Help jij ook mee?
 • Kort nieuws... Januari

  03 februari
  Subsidieaanvraag voor verbouwing kleedkamers en keuken | Nieuwe sponsoren | Werkzaamheden tribune banen 3, 4 en 5 | Ook tennisverenigingen een basisvoorziening? 
 • Fair Play centraal in 2019!

  03 februari
  Samen met de KNLTB willen wij als bestuur graag het jaar 2019 in het teken zetten van sportief gedrag op en naast de tennisbaan oftewel: Fair Play. 
 • Recordaantal teams MTV’65 nemen deel aan voorjaarscompetitie!

  03 februari
  Jeugd-, dames-, heren- en mixteams kruisen ook dit jaar weer de tennisrackets met andere verenigingen uit het oosten des lands in de voorjaarscompetitie van de KNLTB. De competitie die op de buitenbanen wordt afgewerkt wor-den in de maanden april en mei van dit jaar gespeeld. 
 • Afsluiting wintercompetities op 30 en 31 maart

  03 februari
  De wintercompetities georganiseerd door onze eigen vereniging, zijn allemaal nog in volle gang, maar hierbij toch al even een vooraankondiging van de feestelijke afsluitingen. Ook dit jaar is er weer een gezellige afsluitingsfeest, georganiseerd door de organisaties van de diverse wintercompetities Dames, Heren en Mix. 
 • Nieuws van de Jeugdcommissie

  03 februari
  Een nieuw jaar!  Allereerst wil de jeugdcommissie iedereen een heel goed en plezierig (tennis) nieuwjaar wensen! We kunnen terugkijken op een goed en sportief 2018, met de Summer Party als ons absolute hoogtepunt, een prachtig jeugdtoernooi en een geslaagd ouder en kind toernooi als afsluiting van het seizoen. Er staat weer een nieuw tennisjaar voor de deur! Onderstaand alvast informatie over de geplande activiteiten, we hopen er weer een succesvol jaar van te maken. 
 • Vrijwilligers gevraagd!!

  31 januari
  Veel commissies hebben binnenkort nieuwe leden nodig! De jeugdcommissie, de kantinecommissie, de PR- & Sponsorcom-missie, de technische commissie, de onderhoudsploeg, ledenad-ministratie, toernooicommissies, competitieleiders, jaarplanners, baanhuur tennishal...allemaal commissies en werkgroepen die structureel veel werk doen binnen onze vereniging om alles in goed banen te leiden. Een vereniging met het ledenaantal en tennispark als de onze, brengt ook veel werk met zich mee. 
 • De Kroon Grand café kersttoernooi succesvol afgesloten

  01 januari
  Van vrijdag 21 december tot en met zondag 30 december is in de tennishal van MTV ’65 de 20e editie van het De Kroon Grand café Kersttoernooi gespeeld. Het toernooi, wat als ondertitel “het gezelligste toernooi van Overijssel” heeft gekregen, is de laatste jaren uitgegroeid tot een zeer belangrijk toernooi voor de tennisvereniging in Markelo en trekt niet alleen tennissers (en niet tennissers) uit Markelo maar uit de wijde omgeving. Ruim 200 deelnemers in 13 categorieën hebbengestreden om de ereplaatsen. Het bleef de meeste avonden nog lang gezellig in het clubhuis van de vereniging aan de Potdijk.
 • Download de KNLTB Club app!

  11 november
  Vanaf vandaag maakt MTV’65 gebruik van de KNLTB ClubApp! Met de komst van deze app zijn wij als vereniging eveneens beter in staat alle leden snel te bereiken met belangrijke clubinformatie. De app beschikt over de volgende functionaliteiten;
 • Deze winter ook weer: eerste zondag van de maand... inloopochtend/ -middag

  26 september
  Op elke 1ste  zondag van de maand zal tennisvereniging MTV’65 een inloopochtend/middag gaan houden. Zo willen wij zorgen dat leden die in de winter geen baan hebben kunnen huren toch de mogelijk geven om in de winterperiode te gaan tennissen. En natuurlijk ook voor iedereen die wel een baan huurt. Zoals de mixavonden worden gehouden in de zomerperioden, willen wij dit nu ook gaan houden in de winterperiode. Het zelfde systeem.
 • Nog enkele vrije uren te huur in de hal!

  26 september
  De tennishal en de gezellige kantine bieden jonge en oude tennisliefhebbers al vele jaren een warm, droog en gezellig onderkomen in de wintermaanden. In de winterperiode is het voor zowel leden als niet-leden van MTV '65 mogelijk een baan te huren in de tennishal. De banen worden verhuurd voor een vaste periode van oktober tot en met maart, maar je kan ook, zowel overdag als 's avonds, een losse baan huren. We hanteren de volgende tarieven voor de vaste en losse baanverhuur.
 • LET OP!: Nieuwe jeugdactiviteit!

  12 september
  Geef je op voor de wintercompetitie Jeugd MTV'65 2018/2019! Komend winterseizoen organiseren wij voor de jeugd van MTV'65 een wintercompetitie! Je geeft je op als duo (J-J, J-M, M-M) en speelt circa 4 wedstrijden verspreid over de winter.Op de volgende speeldata wordt de wintercompetitie gespeeld:
 • Jeugdcommissie organiseert: Ouder & Kindtoernooi

  12 september
  Nu het zomerseizoen bijna ten einde is wil de jeugdcommissie ter afsluiting van het seizoen een gezellig ouder/kind tennistoernooi organiseren. Dit vindt plaats op zondag 30 september van 12.00 uur tot 17.00 uur. Samen met je vader, moeder, verzorger, opa of oma ga je de strijd aan! De partner van het jeugdlid hoeft geen lid te zijn van onze tennisvereniging, het kind daarentegen wel.
 • Geef je nu op voor het afsluitingstoernooi!

  28 juli
  De zomervakantie is in volle gang, maar de organisatie van ons jaarlijkse "Afsluitingstoernooi" alweer druk doende om de wedstrijd, die ook wel wordt gezien als de clubkampioenschappen van MTV'65, op poten te zetten. Het jaarlijkse terugkerende toernooi, alleen voor de leden van MTV'65, staat vanaf nu weer online en dat betekent dus dat je je kunt opgeven voor de categorieën 5/6, 7 en 8/9.
 • Jeugdtoernooi onder fantastische omstandigheden gespeeld

  28 juli
  In de week van 9 t/m 15 juli vond het open MTV’65 Jeugdtoernooi van 2018 plaats!! Maar liefst 70 jeugdige tennissers en tennisters hadden zich ingeschreven voor dit jaarlijkse terugkerende open toernooi op het tennispark van onze vereniging. Er zijn veel mooie en sportieve wedstrijden gespeeld onder fantasiche omstandigheden voor zowel de spelers als het publiek natuurlijk.
 • Summerparty voor jeugd MTV'65

  28 juli
  Op zaterdag 23 juni jl. was het dan eindelijk zover! De dag van de Summerparty MTV’65 2018! Het was een prachtige dag die begon met een lekkere cocktail. Toen eenmaal iedereen aanwezig was is het 8-kamp van start gegaan. Van al dat harde werken kreeg iedereen natuurlijk behoorlijk trek. Na dan ook even een kleine pauze voor patat met een snack gingen 10 teams op vossenjacht door de straten van Markelo.
 • MTV'65 Open Dubbeltoernooi 2018

  20 april
  Vanaf 4 juni jl. is er op de Markelose tennisbanen, het Open dubbeltoernooi 2018 gehouden. Acht dagen werd er getennist, in 11 verschillende categorieën, Gemengd, Dames en Heren dubbel. Maar liefst 91 dubbels schreven zich in voor het Open Dubbeltoernooi wat resulteerde in 148 gespeelde wedstrijden. Zondag tot en met vrijdag werd gestart met alle poule wedstrijden, zaterdag de achtste, kwart en halve finales. Zondag 10 juni werden alle finales gespeeld waarbij Chiel ter Haar van MTV’65 opvallend speelde en zowel de Heren dubbel 5 (met Henri Vruwink) als ook de Heren dubbel 4 (met Sven Holterman) wist te winnen.
 • Ledenpas in combinatie met Hofpas

  06 maart
  Als lid van MTV’65 krijgt u straks een nieuwe tennispas voor het seizoen 2018-2019. Daarbij krijgt u ook een ‘Hofpas’! Graag laten we u kennismaken met deze ‘Hofpas’ en leggen we hier kort even uit wat het u en de tennisvereniging op kan leveren! 
 • Kort nieuws...

  06 maart
  Werkgroep keuken/kleedkamers bijeen... Vorige week is de werkgroep die een plan gaat opstellen t.a.v. de herinrichting van de kleedkamers en keuken, voor de eerste keer bijeen geweest. Doelstelling van deze werkgroep bestaande uit Alette Brok, Martine van Burkum, Yvonne Bruns, Dinant Holterman, Alex Stegink, Andre Welmer en Hennie Wevers is om een gedegen plan inclusief begroting samen te stellen waarover zowel het bestuur van Seog als het bestuur van MTV’65 zich kunnen buigen. 
 • Afsluiting wintercompetities op 25 maart

  06 maart
  Ook dit keer is er weer een gezellige afsluitingsmiddag, georganiseerd door de organisatie van de Wintercompetitie, deze zal worden gehouden op zondagmiddag 25 maart 2018. Wij verwachten u om 15.00 uur in onze supergezellige kantine van Tennisvereniging MTV’65 in Markelo. Er zal een buffet worden aange-boden tijdens deze middag. Tevens zal deze middag de prijsuitreiking plaatsvinden. 
 • Nieuws voor de jeugd...

  06 maart
  De jeugdcommissie is alweer druk bezig met het plannen van leuke activiteiten voor dit jaar! Onderstaand treffen jullie alvast wat informatie... 
 • Aftellen tot het zomerseizoen...

  06 maart
  Werkzaamheden gravelbanen  De vorst zit nu nog diep in de grond, dus voorbereidende werkzaamheden aan de gravelbanen laten nog even op zich wachten. Op het moment dat het weer het toelaat, zal het vaste groepje leden met de juiste knowhow weer op de bui-tenbanen te vinden zijn om alles weer pico bello in orde te maken op en rond de buitenbanen. Mocht er hulp nodig zijn van een aantal vrijwilligers zullen we u dit via mail en Facebook laten weten. 
 • Verslag extra Algemene Ledenvergadering

  25 oktober
  De werkgroep Duurzaamheid is het afgelopen jaar druk bezig geweest met het onderzoeken van LED verlichting voor in de hal en zonnepanelen voor op het dak. Tijdens de reguliere ALV in april van dit jaar werd door de vergadering al toestemming verleend voor de investering in Ledverlichting in de hal. De werkgroep heeft onderzoek gedaan bij diverse verenigingen naar Ledverlichting voor in de hal. Zij hebben de conclusie getrokken dat voor MTV de lijnverlichting het beste is. Verwacht wordt dat deze verlichting in december dit jaar geplaatst zal worden.
 • Nieuwe vrijwilligers actief!

  07 september
  We hebben in het voorjaar een poging gedaan om vrijwilligers te vinden voor een drietal losse taken binnen de vereniging die nieuw of vacant waren. Het doet ons genoegen om te melden dat we hierin zijn geslaagd!
 • Buitenbanen nog tot eind oktober geopend

  07 september
  Ondanks dat het afsluitingstoernooi al voor eind september staat gepland, proberen we de gravelbanen, net als vorig jaar, nog tot eind oktober open te houden. Eén en ander is wel afhankelijk van de weersomstandigheden.
 • Extra openingstijden kantine in september 2017

  07 september
  Net als in het voorjaar zullen we ook in de maand september zorgen voor het openstellen van onze kantine op maandag-, dinsdag- en woensdagavond. We merken dat veel leden het feit dat de kantine open is waarderen.
 • Wintercompetities seizoen 2017-2018

  07 september
  De zomervakantie zit er weer (bijna) op en dus is het straks weer tijd om te beginnen met tennissen in de hal. Ook in het winterseizoen 2017-2018 organiseren we weer een Dames Dubbel-, Heren Dubbel- en Mix Wintercompetitie.