Nieuws

 • Rabobank Clubkas Campagne 2019

  16 maart
  Stem op onze club MTV '65 bij de Rabobank Clubkas Campagne! Rabobank Noord en West Twente organiseert in 2019 opnieuw de Rabobank Clubkas Campagne. Dit jaar verdeelt de Rabobank maar liefst 200.000,- euro onder deelnemende clubs! Deze actie is dé manier om voor onze club geld in te zamelen. Help jij ook mee?
 • Kort nieuws... Januari

  03 februari
  Subsidieaanvraag voor verbouwing kleedkamers en keuken | Nieuwe sponsoren | Werkzaamheden tribune banen 3, 4 en 5 | Ook tennisverenigingen een basisvoorziening? 
 • Fair Play centraal in 2019!

  03 februari
  Samen met de KNLTB willen wij als bestuur graag het jaar 2019 in het teken zetten van sportief gedrag op en naast de tennisbaan oftewel: Fair Play. 
 • Recordaantal teams MTV’65 nemen deel aan voorjaarscompetitie!

  03 februari
  Jeugd-, dames-, heren- en mixteams kruisen ook dit jaar weer de tennisrackets met andere verenigingen uit het oosten des lands in de voorjaarscompetitie van de KNLTB. De competitie die op de buitenbanen wordt afgewerkt wor-den in de maanden april en mei van dit jaar gespeeld. 
 • Afsluiting wintercompetities op 30 en 31 maart

  03 februari
  De wintercompetities georganiseerd door onze eigen vereniging, zijn allemaal nog in volle gang, maar hierbij toch al even een vooraankondiging van de feestelijke afsluitingen. Ook dit jaar is er weer een gezellige afsluitingsfeest, georganiseerd door de organisaties van de diverse wintercompetities Dames, Heren en Mix. 
 • Nieuws van de Jeugdcommissie

  03 februari
  Een nieuw jaar!  Allereerst wil de jeugdcommissie iedereen een heel goed en plezierig (tennis) nieuwjaar wensen! We kunnen terugkijken op een goed en sportief 2018, met de Summer Party als ons absolute hoogtepunt, een prachtig jeugdtoernooi en een geslaagd ouder en kind toernooi als afsluiting van het seizoen. Er staat weer een nieuw tennisjaar voor de deur! Onderstaand alvast informatie over de geplande activiteiten, we hopen er weer een succesvol jaar van te maken. 
 • Vrijwilligers gevraagd!!

  31 januari
  Veel commissies hebben binnenkort nieuwe leden nodig! De jeugdcommissie, de kantinecommissie, de PR- & Sponsorcom-missie, de technische commissie, de onderhoudsploeg, ledenad-ministratie, toernooicommissies, competitieleiders, jaarplanners, baanhuur tennishal...allemaal commissies en werkgroepen die structureel veel werk doen binnen onze vereniging om alles in goed banen te leiden. Een vereniging met het ledenaantal en tennispark als de onze, brengt ook veel werk met zich mee. 
 • De Kroon Grand café kersttoernooi succesvol afgesloten

  01 januari
  Van vrijdag 21 december tot en met zondag 30 december is in de tennishal van MTV ’65 de 20e editie van het De Kroon Grand café Kersttoernooi gespeeld. Het toernooi, wat als ondertitel “het gezelligste toernooi van Overijssel” heeft gekregen, is de laatste jaren uitgegroeid tot een zeer belangrijk toernooi voor de tennisvereniging in Markelo en trekt niet alleen tennissers (en niet tennissers) uit Markelo maar uit de wijde omgeving. Ruim 200 deelnemers in 13 categorieën hebbengestreden om de ereplaatsen. Het bleef de meeste avonden nog lang gezellig in het clubhuis van de vereniging aan de Potdijk.
 • Schrijf je in voor de voorjaarscompetitie 2019!

  24 november
  Het is vanaf nu mogelijk om je op te geven voor de voorjaarscompetitie 2019! Ook dit jaar zijn er weer enkele aanpassingen t.o.v. voorgaande jaren. De belangrijkste wijzigingen hebben we hieronder puntsgewijs voor u weergegeven. 
 • Download de KNLTB Club app!

  11 november
  Vanaf vandaag maakt MTV’65 gebruik van de KNLTB ClubApp! Met de komst van deze app zijn wij als vereniging eveneens beter in staat alle leden snel te bereiken met belangrijke clubinformatie. De app beschikt over de volgende functionaliteiten;
 • Deze winter ook weer: eerste zondag van de maand... inloopochtend/ -middag

  26 september
  Op elke 1ste  zondag van de maand zal tennisvereniging MTV’65 een inloopochtend/middag gaan houden. Zo willen wij zorgen dat leden die in de winter geen baan hebben kunnen huren toch de mogelijk geven om in de winterperiode te gaan tennissen. En natuurlijk ook voor iedereen die wel een baan huurt. Zoals de mixavonden worden gehouden in de zomerperioden, willen wij dit nu ook gaan houden in de winterperiode. Het zelfde systeem.
 • Nog enkele vrije uren te huur in de hal!

  26 september
  De tennishal en de gezellige kantine bieden jonge en oude tennisliefhebbers al vele jaren een warm, droog en gezellig onderkomen in de wintermaanden. In de winterperiode is het voor zowel leden als niet-leden van MTV '65 mogelijk een baan te huren in de tennishal. De banen worden verhuurd voor een vaste periode van oktober tot en met maart, maar je kan ook, zowel overdag als 's avonds, een losse baan huren. We hanteren de volgende tarieven voor de vaste en losse baanverhuur.
 • LET OP!: Nieuwe jeugdactiviteit!

  12 september
  Geef je op voor de wintercompetitie Jeugd MTV'65 2018/2019! Komend winterseizoen organiseren wij voor de jeugd van MTV'65 een wintercompetitie! Je geeft je op als duo (J-J, J-M, M-M) en speelt circa 4 wedstrijden verspreid over de winter.Op de volgende speeldata wordt de wintercompetitie gespeeld:
 • Jeugdcommissie organiseert: Ouder & Kindtoernooi

  12 september
  Nu het zomerseizoen bijna ten einde is wil de jeugdcommissie ter afsluiting van het seizoen een gezellig ouder/kind tennistoernooi organiseren. Dit vindt plaats op zondag 30 september van 12.00 uur tot 17.00 uur. Samen met je vader, moeder, verzorger, opa of oma ga je de strijd aan! De partner van het jeugdlid hoeft geen lid te zijn van onze tennisvereniging, het kind daarentegen wel.
 • Geef je nu op voor het afsluitingstoernooi!

  28 juli
  De zomervakantie is in volle gang, maar de organisatie van ons jaarlijkse "Afsluitingstoernooi" alweer druk doende om de wedstrijd, die ook wel wordt gezien als de clubkampioenschappen van MTV'65, op poten te zetten. Het jaarlijkse terugkerende toernooi, alleen voor de leden van MTV'65, staat vanaf nu weer online en dat betekent dus dat je je kunt opgeven voor de categorieën 5/6, 7 en 8/9.
 • Jeugdtoernooi onder fantastische omstandigheden gespeeld

  28 juli
  In de week van 9 t/m 15 juli vond het open MTV’65 Jeugdtoernooi van 2018 plaats!! Maar liefst 70 jeugdige tennissers en tennisters hadden zich ingeschreven voor dit jaarlijkse terugkerende open toernooi op het tennispark van onze vereniging. Er zijn veel mooie en sportieve wedstrijden gespeeld onder fantasiche omstandigheden voor zowel de spelers als het publiek natuurlijk.
 • Summerparty voor jeugd MTV'65

  28 juli
  Op zaterdag 23 juni jl. was het dan eindelijk zover! De dag van de Summerparty MTV’65 2018! Het was een prachtige dag die begon met een lekkere cocktail. Toen eenmaal iedereen aanwezig was is het 8-kamp van start gegaan. Van al dat harde werken kreeg iedereen natuurlijk behoorlijk trek. Na dan ook even een kleine pauze voor patat met een snack gingen 10 teams op vossenjacht door de straten van Markelo.
 • MTV'65 Open Dubbeltoernooi 2018

  20 april
  Vanaf 4 juni jl. is er op de Markelose tennisbanen, het Open dubbeltoernooi 2018 gehouden. Acht dagen werd er getennist, in 11 verschillende categorieën, Gemengd, Dames en Heren dubbel. Maar liefst 91 dubbels schreven zich in voor het Open Dubbeltoernooi wat resulteerde in 148 gespeelde wedstrijden. Zondag tot en met vrijdag werd gestart met alle poule wedstrijden, zaterdag de achtste, kwart en halve finales. Zondag 10 juni werden alle finales gespeeld waarbij Chiel ter Haar van MTV’65 opvallend speelde en zowel de Heren dubbel 5 (met Henri Vruwink) als ook de Heren dubbel 4 (met Sven Holterman) wist te winnen.
 • Ledenpas in combinatie met Hofpas

  06 maart
  Als lid van MTV’65 krijgt u straks een nieuwe tennispas voor het seizoen 2018-2019. Daarbij krijgt u ook een ‘Hofpas’! Graag laten we u kennismaken met deze ‘Hofpas’ en leggen we hier kort even uit wat het u en de tennisvereniging op kan leveren! 
 • Kort nieuws...

  06 maart
  Werkgroep keuken/kleedkamers bijeen... Vorige week is de werkgroep die een plan gaat opstellen t.a.v. de herinrichting van de kleedkamers en keuken, voor de eerste keer bijeen geweest. Doelstelling van deze werkgroep bestaande uit Alette Brok, Martine van Burkum, Yvonne Bruns, Dinant Holterman, Alex Stegink, Andre Welmer en Hennie Wevers is om een gedegen plan inclusief begroting samen te stellen waarover zowel het bestuur van Seog als het bestuur van MTV’65 zich kunnen buigen. 
 • Afsluiting wintercompetities op 25 maart

  06 maart
  Ook dit keer is er weer een gezellige afsluitingsmiddag, georganiseerd door de organisatie van de Wintercompetitie, deze zal worden gehouden op zondagmiddag 25 maart 2018. Wij verwachten u om 15.00 uur in onze supergezellige kantine van Tennisvereniging MTV’65 in Markelo. Er zal een buffet worden aange-boden tijdens deze middag. Tevens zal deze middag de prijsuitreiking plaatsvinden. 
 • Nieuws voor de jeugd...

  06 maart
  De jeugdcommissie is alweer druk bezig met het plannen van leuke activiteiten voor dit jaar! Onderstaand treffen jullie alvast wat informatie... 
 • Aftellen tot het zomerseizoen...

  06 maart
  Werkzaamheden gravelbanen  De vorst zit nu nog diep in de grond, dus voorbereidende werkzaamheden aan de gravelbanen laten nog even op zich wachten. Op het moment dat het weer het toelaat, zal het vaste groepje leden met de juiste knowhow weer op de bui-tenbanen te vinden zijn om alles weer pico bello in orde te maken op en rond de buitenbanen. Mocht er hulp nodig zijn van een aantal vrijwilligers zullen we u dit via mail en Facebook laten weten. 
 • Verslag extra Algemene Ledenvergadering

  25 oktober
  De werkgroep Duurzaamheid is het afgelopen jaar druk bezig geweest met het onderzoeken van LED verlichting voor in de hal en zonnepanelen voor op het dak. Tijdens de reguliere ALV in april van dit jaar werd door de vergadering al toestemming verleend voor de investering in Ledverlichting in de hal. De werkgroep heeft onderzoek gedaan bij diverse verenigingen naar Ledverlichting voor in de hal. Zij hebben de conclusie getrokken dat voor MTV de lijnverlichting het beste is. Verwacht wordt dat deze verlichting in december dit jaar geplaatst zal worden.
 • Nieuwe vrijwilligers actief!

  07 september
  We hebben in het voorjaar een poging gedaan om vrijwilligers te vinden voor een drietal losse taken binnen de vereniging die nieuw of vacant waren. Het doet ons genoegen om te melden dat we hierin zijn geslaagd!
 • Buitenbanen nog tot eind oktober geopend

  07 september
  Ondanks dat het afsluitingstoernooi al voor eind september staat gepland, proberen we de gravelbanen, net als vorig jaar, nog tot eind oktober open te houden. Eén en ander is wel afhankelijk van de weersomstandigheden.
 • Extra openingstijden kantine in september 2017

  07 september
  Net als in het voorjaar zullen we ook in de maand september zorgen voor het openstellen van onze kantine op maandag-, dinsdag- en woensdagavond. We merken dat veel leden het feit dat de kantine open is waarderen.
 • Wintercompetities seizoen 2017-2018

  07 september
  De zomervakantie zit er weer (bijna) op en dus is het straks weer tijd om te beginnen met tennissen in de hal. Ook in het winterseizoen 2017-2018 organiseren we weer een Dames Dubbel-, Heren Dubbel- en Mix Wintercompetitie.
 • FTO in september van start

  07 september
  Vanaf zaterdag 16 september worden er in de tennishal van onze vereniging de eerste FTO- wedstrijden gespeeld. Tot en met zaterdag 31 maart worden er door de “thuisteams” van MTV’65 die FTO spelen, in totaal 41 thuiswedstrijden gespeeld.
 • Schrijf je in voor het afsluitingstoernooi 2017!

  07 september
  Dit jaar zal het afsluitingstoernooi worden gehouden van maandag 18 september t/m zaterdag 23 september 2017 (week 38). Een toernooi dat we elk jaar organiseren speciaal voor en door de leden van MTV’65.
 • MTV-lid Jack van der Laan Nederlands Kampioen!

  07 september
  Dat je tot op hoge leeftijd nog op een goed niveau kunt blijven tennissen is wel één van de charmes van onze sport. Jack heeft dat bewezen met een historische prestatie. Ons 86-jarige clublid werd onlangs Nederlands veteranenkampioen! 
 • Geslaagd Open Markelo Jeugd-Tennistoernooi 2017

  18 juli
  Afgelopen week werd het jaarlijkse Open Markelo Jeugdtennistoernooi gehouden op de tennisbanen van MTV’65. Maar liefst 70 enthousiaste kinderen deden mee in verschillende categorieën. Een zeer mooi aantal voor de toernooileiding ontzettend tevreden mee is! Het werd een leuke, gezellig maar vooral sportief toernooi met heel veel spannende wedstrijden. De weersomstandigheden waren nogal wisselvallig de afgelopen week, maar toch wist de toernooileiding er elke dag in te slagen alle wedstijden af te ronden door soms ook uit te wijken naar de tennishal.
 • Succesvol Open Dubbeltoernooi afgesloten

  12 juni
  Tijdens de gespeelde finale partijen van het Open Dubbeltoernooi van onze vereniging, waren de leden van MTV prima vertegenwoordigd. De meest opvallende speler werd uiteindelijk Jesper Hondeveld, die zowel in de Heren dubbel 6 als in de Gemengd dubbel 6 de laatste partij wist te winnen. Aan het toernooi deden dit jaar maar liefst 72 dubbel-paren mee verdeeld over tien verschillende klassen en speelsterktes. De organisatie kan terugkijken op een bijna vlekkeloos toernooi, alleen op de dinsdagavond gooide de weergoden wat roet in het eten en moest er worden uitgeweken naar de binnenbanen.
 • Open Markelo Jeugdtoernooi 2017

  18 mei
  Van maandag 10 t/m zondag 16 juli 2017 organiseert MTV’65 weer het jaarlijkse Open Markelo Jeugdtoernooi 2017! Je kunt je aanmelden via www.toernooi.nl. Hier vind je alle informatie over dit leuke, spannende en vooral gezellige tennistoernooi!
 • Stem op MTV’65!

  03 mei
  MTV'65 doet mee met de Clubkas Campagne van Rabobank Noord en West Twente. Het doel: de clubkas spekken voor het verfraaien van ons terras en het vernieuwen van de speelhoek voor de kinderen! Heb jij per mail een persoonlijke stemcode ontvangen? Breng dan vóór 22 mei jouw stem uit via www.rabobank.nl/nwt. Jouw stem is geld waard voor MTV’65! 
 • MTV’65 Tennismarathon 2017

  09 april
  De jeugdcommissie organiseert op woensdag 24 en donderdag 25 mei van 14:00-14:00 uur de MTV'65 24 uur Tennismarathon. Er wordt 24 uur lang getennist om geld in te zamelen voor Stichting Marent in Gambia. De Marent School ligt in de arme wijk Ebo Town in Serrekunda, de grootste stad van Gambia. Doe mee en span je in voor dit goede doel! 
 • Open Markelo Jeugdtoernooi 2017

  22 maart
  Van maandag 10 t/m zondag 16 juli 2017 organiseert MTV’65 weer het jaarlijkse Open Markelo Jeugdtoernooi 2017. Schrijf je nu al in voor dit leuke, spannende en vooral gezellige toernooi! Aanmelden kan via www.toernooi.nl. 
 • 18 MTV'65-teams in de voorjaarscompetitie!

  16 maart
  Begin april 2017 gaat de voorjaarscompetitie weer van start. Jeugd-, dames-, heren– en mixteams kruisen de tennisrackets met andere verenigingen uit het oosten des lands. Van MTV ’65 nemen in totaal 18 teams deel aan de verschillende competities. In vergelijking met vorig seizoen weer eentje meer. Wel is er het één en ander veranderd binnen sommige teams. 
 • Woensdag 22 maart: Afhalen ledenpasjes en aanvoerdersavond

  16 maart
  Op woensdagavond 22 maart aanstaande kunnen alle leden van onze tennisvereniging weer de ledenpas af komen halen voor het nieuwe zomerseizoen. De pasjes zijn tussen 19.00 uur en 20.00 uur af te halen in de kantine van onze club.
 • Zondag 12 maart: "Maak kennis met tennis!"

  06 maart
  Ook bij deze editie van “Maak kennis met tennis” op zondag 12 maart jl, een vrije inloop voor geïnteresseerde jeugd t/m 12 jaar, was de opkomst wederom groot. Ongeveer 25 kinderen hebben twee uurtjes op de baan gestaan en hebben daarbij les gekregen van onze trainer Jelle Stoker.
 • Jeugdcommissie gaat naar Rosmalen!

  04 februari
  Dit jaar organiseert de jeugdcommissie een heel bijzondere activiteit…Op woensdag 14 juni 2017 zijn ze voornemens om met onze jeugdleden naar de Kidsday op het jaarlijkse Ricoh Open toernooi in Rosmalen te gaan!
 • Spannende finales Kersttoernooi MTV'65

  10 januari
  (Bron: Maarkelsnieuws) Het Kersttoernooi van onze tennisvereniging kreeg met spannende finalewedstrijden en onder toeziend oog van heel veel toeschouwers, een passend slot. De poulewedstrijden van de editie van 2016 werden gespeeld van 27 t/m 30 december en vanaf afgelopen donderdag werd begonnen met de kwartfinales in de verschillende onderdelen.
 • Lady's Evening vervangt Lady's Day

  05 januari
  Op zaterdag 11 februari 2017 gaan we een LADY’S EVENING organiseren. Het zou leuk zijn dat alle dames vanaf 18 jaar hier aan deel zouden nemen. De kosten bedragen € 7,50 per persoon dit is inclusief koffie met wat lekkers, 1 consumptie, lekkere hapjes, leuke prijzen, veel plezier. We spelen in de hal, dus halschoenen vereist. Deze zijn ook te verkrijgen in de kantine.
 • Nieuwe competitievormen KNLTB Voorjaar 2017

  23 november
  Waarom nieuwe competitie stijl? Met ruim 200.000 tennissers is de Nederlandse tenniscompetitie een van de grootste ter wereld. Daarmee mag je het met recht een groot succes noemen. Toch spelen zo’n 400.000 mensen nog geen competitie en ziet de KNLTB de afgelopen jaren een afname in het aantal spelers in de Voorjaarscompetitie en heeft de bond landelijk gezien te maken met een terugloop van het ledenaantal.
 • Voorjaarscompetitie: schrijf je voor 16 december in!

  23 november
  Binnenkort wil de KNLTB een opgave ontvangen van de teams die deelnemen aan de Voorjaarscompetitie 2016. De aanvoerders van de huidige competitieteams ontvangen hierover persoonlijk bericht. Ook nieuwe teams zijn uiteraard van harte welkom! 
 • Geslaagd 2de Open Markelo Jeugd-Tennistoernooi 2016

  05 oktober
  Van 26 juli t/m 2 oktober werd voor de 2de keer dit jaar Open Markelo Jeugdtennistoernooi gehouden op de tennisbanen van MTV’65. Maar liefst 65 enthousiaste kinderen deden mee in de verschillende categorieën. Een zeer mooi aantal! Het werd een leuk, gezellig maar vooral sportief toernooi met heel veel spannende wedstrijden. In totaal werden er de gehele week 114 wedstrijden gespeeld onder prima weersomstandigheden voor de tijd van het jaar! Een aantal leuke statistieken over het toernooi zijn dat er onder andere 2431 games en 256 sets zijn gespeeld en met elkaar hebben de kinderen 7575 minuten op de tennisbaan gestaan. Elke dag was er voor de kinderen een leuke verrassing zoals een heerlijk ijsje, een zakje popcorn of poffertjes tijdens het finaleweekend. Op zondag 2 oktober werden de finales gespeeld, veel publiek genoot met een hapje en een drankje van de leuke wedstrijden. Na de prijsuitreiking met prachtige bekers voor de winnaars van het toernooi was er nog een verloting met een aantal leuke cadeaubonnen en verschillende tennisartikelen.
 • Uitwisselingstoernooi voor de jeugd dit jaar in Markelo

  28 september
  Het einde van het zomerseizoen nadert, tijd voor een mooie afsluiting. In het laatste weekend van de herfstvakantie organiseren MTV’65, de Goorse TC, TV Stedeke, De Mossendam en de Wegdamse TC weer een tennistoernooi voor alle jeugdleden. Dit toernooi wordt gehouden in de categorieën rood, oranje, groen en geel in verschillende leeftijdscategorieën. Doelstelling van dit toernooi is om een gezellig en mooi weekend te organiseren met de jeugd van al deze verenigingen! Er kan gesingeld en gedubbeld worden.
 • Mooie tennisweek tijdens afsluitingstoernooi

  26 september
  Hoewel in tegenstelling tot voorgaande jaren, de gravelbanen van onze tennisvereniging nog de gehele maand oktober bespeelbaar zullen zijn, werd afgelopen week het inmiddels traditionele "afsluitingstoernooi" gespeeld. In de verschillende speelsterktes in het enkel en dubbelspel, kwamen afgelopen week onder zeer fraaie weersomstandigheden maar liefst 73 leden in actie.