Jubileum

Paul Haarhuis en Jacco Eltingh aanwezig op 50-jarig jubileum van tennisvereniging MTV'65

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 juni  viert MTV'65 haar 50-jarig bestaan samen met alle leden, jong en oud. De jubileumcommissie, bestaande uit Bert Schipper, Jolien Brok, Frank Bruinenberg, Bertjan ten Donkelaar en Jesper Hondeveld, heeft een mooi programma voor deze dagen samengesteld.

Voor de jeugdleden begint het jubileumweekend op vrijdag 12 juni met een spelmiddag. Na een gezamenlijke barbecue start het avondprogramma en overnachten de kinderen op het tenniscomplex. Zaterdagochtend wordt afgesloten met een ontbijt.

Kom kijken bij de tennisclinic van Haarhuis en Eltingh

Zaterdagmiddag 13 juni staat in het teken van de clinic die gegeven wordt door niemand minder dan Paul Haarhuis en Jacco Eltingh. Meer dan  110 leden van  MTV ’65 nemen deel aan deze clinic, die om 12.30 uur van start zal gaan. Publiek is hierbij van harte welkom op het tennispark van MTV’65 aan de Potdijk 5a in Markelo.  Natuurlijk is ook de vernieuwde kantine van de tennisvereniging dan geopend.

Receptie

Het officiele gedeelte van dit weekend, een receptie voor alle leden en relaties, vindt plaats op zaterdag van 16.00 – 18.00 uur.  Om  20.30 uur barst de  feestavond voor alle seniorleden van MTV ’65 los. Dit alles vindt plaats in de kantine van de tennisvereniging.